• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JARMIK: LOL, ten člověk je fakt debilní, někdo si postavil barák a je vošklivej, proč s tím Hřib nic nedělá??? :D

Možná by měl někdo panu vůdci vysvětlit kapitalismus, tržní ekonomiku a SVOBODU! Dneska budem někomu říkat jak má vypadt barák a co bude zejtra? Zakážeme alzabox na první nádvoří pražskýho hradu?

Ten člověk je prostě ultimátně debilní :)))
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    JARMIK: jestli to nebude tim, ze v Dansku nemaji Bana Vavru :D
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Mistrem cloumá spravedlivý hněv, tentokrát myslím celkem nekontroverzně - nad lhostejností ke vzhledu našich měst.

Daniel Vavra - Když jsem říkal o tom, že Dánsko je na...
    https://www.facebook.com/1503730670/posts/pfbid02CBfFF6tQ59SaDpCgCxWvAVLh3xf5GXLw9z91busvspcwb7EqgQRKXSw3S9wKcNBKl/?app=fbl
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: meh, nuda, to musel psát střízlivej...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA:

Daniel Vavra
    38m
    Ze série "vyhodili bysme ho i kdyby kandidoval za ODS nebo Piráty".
    Jako samozřejmě, že nevyhodili. A žádná kauza s StB by samozřejmě nebyla. Když zpívali za Kadla, nikdo se nepohoršoval. A teda Ota jim to mohl říct. Ne že ne. A mohli se dohodnout, že Ota sám skončí a nebude to prezentovaný jako vyhazov. A tak nějak se mi nechce věřit. že po 40 letech přátelství nevíte o člověk jaký má názory a co je zač a jste v šoku...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Už se vůdce vyjádřil k situaci ve skupině JAR? Jak je zná od začátku, vtipná histoka z hajzlu v Roxy z třiadevadesátýho, zklamání, seznam mraků který za to můžou a na který se má křičet a další burbonovej pláč?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EVILMIND: divim se, ze si nevzal teplotu ze Snezky, ale kam se mu ztratili dinosauri? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Teď se ochladilo, tak se Vávra přepnul na experta na klimatické změny, což je jeho oblíbené téma. A dopadlo to jako vždycky... :)

Je to skutečně dar, který má český... - Diagnóza flaztenec 2
    https://www.facebook.com/DiagnozaFlaztenec2/posts/pfbid0nFpP8N5LWmLvVRKtcw1SbT1vzbzATQhRsU8SDkpXb7zacHMNvog7jwP5YsGcpKQEl
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: ten člověk je naprostej etalon buranství, to je až nádherný :D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EVILMIND: Vavrovi by se naplnily trencle, kdyby mel jet na nakladni rykse a vedle nej 2 kamiony a monster truck :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zatim nema cas kvicet, je uz tyden v Dansku a tak kritizuje veci tam, ale verim to dozene po navratu

teda ne ze by se mu moc darilo :) dokonce i primo u nej se jeho fotka vetsine lidi moc nezda, a to aniz by vedeli kde to je

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    tyvole ten zas bude kvičet jak malá bitch naložená v burbonu

cant fucking wait :)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MINERWA:
    Já si českých hradů a vůbec luk a hájů jak se jinam nesmělo už až až. No mě chytá nostalgie zase u plání bičovaných deštěm než dorazim do Novigradu ve W3. Když tam pak jdeš kolem takovejch těch "středověkejch" hospod , vidíš šlapky a ven se line hlahol a cinkání korbelů člověk by se hned zase hrozně vylil a skončil v nejbližšim bordelu :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    TALPENNY: ale to ti chybí základní nostalgický kámen
    "tamní louky a lesy"
    Když zapnu Kcd, je to, jakobych jela ven. Já to slunce úplně cítím na tváři ... Takže bouřky mě fakt serou...
    Mě konec jedničky nasral, prolítla jsem to poprvý jako blesk a pár úkolů jsem měla ještě rozděláno...takže bych se ani nedivila, kdyby to po doporučení spousta lidí nedohrála
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MINERWA:
    No to ne ale k hradum mám od Nepraktova "trubte na ústup - spletli jsme si hrad" vcelku kladnej poměr . Vidiš, to mi připomíná tu mírně řešno nezanedbatelnou lokální množinu víkendovejch Selfíček z Hradu co nadšeně kupovali PS4 a trička KCD.

Vcelku by mě zajímalo kolik z nich to dohrálo :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HONZA09: když jezdíš na koni, sbíráš pelyněk, máš perk se sběrem na sílu, jde to rychleji, než bys čekal
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MINERWA: No já nevim. Na začátku seš nic a nikdo a když splníš nějakej ten úkol tak jsi furt nic a nikdo. Zatímco ve FFXVI jsi na začátku patnáctiletej kluk, pak splníš pár úkolů a najednou Ti je 28 a dějou se Ti a děláš takový věci, o kterých se Ti na Trosecku může leda tak zdát. :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    TALPENNY: to znamená jediný, nejezdil jsi na školy v přírodě do Světlý nad Sázavou :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MINERWA:

Já si ale nemyslim že je jednička KCD úplně na píču hra ani že je Vávra neschopnej blb :) Myslim si jenom že +- od roku 2017 je z něj Brouk Pytlík z vesnice s krizí středního věku kterýmu trošku mrdlo z prachů a Úspěchu v Praze (!!!). Ne že by to posledně zmíněný byla tedy nějaká rarita ale ostatní případy to ani zdaleka tolik neventilujou. No a taky chápu že Warhorse neni Bethesda atd. Ke hře :

KCD 1 PS5 je IMO hra co se ukrutně tvářila jako AAA přičemž to byla tak AA šmrncnutá Indie. Ale dobře, promo. Dál to mělo grafiku dost z prdele (cestovní mapa jak z učebnice pro ZŠ rok 1986) a vyšlo to v technickym stavu ála Gollum. Vzpomínám si zejména na déšť jak z 486 a totálně nehratelnou první bitvu v lese. OK část popsanýho vyřešily patche a grafika neni všechno . No a výsledek ?

Nemastný neslaný AA RPG s místy otravným realismem a pár vtipnými momenty ( zlitej kněz atd.) A to je na ten humbuk IMHO trošku málo. Proti gustu žádnej dišputát samozřejmě ale raději si počkám na "realismus" co mi šmakuje a to je Gothic Remake kde má téměř každá akce důsledky a s Fantasy to tam moc nepřeháněj.

Neeebo kterýkoliv Dark Souls kde je obrovská příšera opravdu smrtící, každej prstýnek a bod do buildu je nutno důkladně vážit a atmosféra se dá krájet.
    Nemluvě o opusu magnum Witcher 3 případně Horizonu 1 kde Guerilla standartní omajdu, příbeh a expení za mě povýšila z hlediska grafiky a hratelnosti na novej level. Když žánrově odbočim tak Mafia ?

Až s remakem jsem pochopil jak dobrá hra to ve svý době byla. KCD 1 mi prostě nedává smysl téměř v žádnym ohledu ale chápu že každej milovník středověku s hrady co má dost "Zachránce Světa s Draky a Firebally vol. 15869.." po tom skočí. Plus thumb up za promo :D

Já si to rád dám ujít (že to Warhorse přežije vim) a KCD2 nedám ani z nudy ve slevě, za mě neni žádnej důvod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam