• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    No dobře, i já "Vávrista" jsem se pousmál. Ne každý má klidné Vánoce...
    Ale s tím Robloxem má pravdu, jestli nějakou hru nesnáším je to tahle! ...

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ten bude mít určitě mikropenis.

VANEK
    VANEK --- ---
    Kriplfajt!
    Petr Ludwig - Dan Vávra tvrdí, že lžu a vyhrožuje mi...
    https://www.facebook.com/share/p/1BjRKqAoQ2/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: počkat počkat počkat

ten kokot fakt viděl video philomeny cunk a myslel si že je to real? To není možný, proboha nikdo nemůže bejt tak debilní :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    EVILMIND: Též

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je taky dobry

pritom mu to jen zcenzurovalo vzkaz od fanouska :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vavrovi se na Vanoce moc nedari :-)

Erotická pomůcka místo vánočního stromu? Satiře naletěl i vývojář her Vávra - Deník.cz
    https://www.denik.cz/z_domova/denik-proti-fake-news-vanocni-strom-portland-analni-kolik-vyvojar-daniel-vavra.html
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No jo vlastně. Já slíbil, že jestli tam budou černoši, tak si to koupím. No holt budu muset počkat až to bude za 10e ve slevě. Teď jsem si koupil E33.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    btw.
    1) víš co to je incel?
    2) hetero nehetero hra, strká černochy do středověkejch čech, takže je to woke DEI Sorosův marxistickej nástroj na destrukci bílý heterosexuality a ty to podporuješ
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: ahoooooooj :)

Chlape, tu hru hraje statísíce lidí, je to jedena z nejlepších her která kdy byla vytvořená, já se bavím o specifický skupině ubožáků a Vávrovejch překuřovačů pomocí kterých pak DOXuje (výhružky smrtí, znásilněním atp. - to na co si vůdce vždycky stěžuje) mladý historičky který si dovolí zapochybovat o jeho genialitě, to se tebe určitě netýká, ty seš spíš v sekci básně a kool-aid ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: To je těžký, když evidentně ani nevíš, co to incel je, a že sexuální orientace s tím vůbec nijak nesouvisí.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: Zaujalo mě označení "KCD incel". Přijde mi že KCD je naopak taková hra pro starý fotry, tuším že říkali že jejich průměrný hráč má 36 let?... Já teda nejsem fotr ale zkrátka, hra pro incely bych si představil spíš nějakou anime hru? Něco jako final fantasy? Naopak KCD je extrémně "hetero" hra. Dává to smysl?
    PS opereta na téma božství Vávry zní dobře, už píšu první dějství...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEJDA: Samozřejmě že to je ban love brand klub, můžeš sepsat operetu na téma božství bana vávry a postupně jí tam postovat a budeš tam taky tak trošku za poloboha, zapochybuješ však o Vávrově logice která se TÝKÁ PŘÍMO TÉ HRY a dostaneš typickej "teď jsme apolitický fňuk fňuk fňuk" shitstorm.

Tady Veverčák je prototyp, akorát je trošku jednoduší takže nezná mapu, ale to na věci nic nemění.

Ale OK, máme tohle auditko, takže se ta banda uslintanejch KCD incelů může cejtit bezpečně a nikdo se nebude ptát na blbý otázky ohledně (ne)umísťování černochů do středověkých čech :)))
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MYKEZ: ja uz se nemuzu dockat za Ban zabanuje motoristy, davam tomu rok, nejvyse dva.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    pockej tohle neni primarne hejt klub ? sem myslel ze "fanklub" a "ceskem geniovi" je mysleno ironicky :D
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Nebo Ku klux ban
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    SEJDA: No napadlo me zmenit nazev na Banklub :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SEJDA: Přesně. Je to úplně inverzní klub k tomuhle, kde Veverčák dostává plusy za to, ta co tady minus. Tento klub Vávrovo čůráctví udržuje v Ying Yang rovnováze.

SEJDA
    SEJDA --- ---
    MYKEZ: toto je ban hejt klub, tamto je ban love brand klub.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ADAMIRA: Ne, spravce neni Vavrista. Jedinym duvodem vzniku a existence tohohle klubu je, aby KC:D auditko nebylo primarne o Vavrovi (a je mi jedno, jestli pozitivne nebo negativne). Opakuju, ze to tu milerad prenecham nekomu, kdo to alespon nezavre :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: heled, chápu že tady správce je tak trošku Vávrista a obecně kašle na to co se tady děje, nicméně doporučuju si přečíst záhlaví:

"Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi."

Takže se drž vůdce, nebo se zamysli nad tím, zda by nebylo lepší řešit KCD v auditku KCD (tedy v auditku k tomu určeném)

V Auditku KCD se jenom špatně koukneš směrem k Vávrovi a lítaj bany, tak bud decánko fér ;)

Smozřejmě tvůj obdiv k vůdci a například debata na téma jakej jed použiješ k odletu na kometu sem absolutně patří ;)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Mimochodem, uz to KC:D1 je tak brutalni hra, ze bych to alt+taboval, kdyby okolo nekdo sel. Vubec nechapu ucitele, kteri to doporuovali detem ..
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HONZA09: v mojem ne :D Fak jsem zkousel KC:D1 dohrat. Ale neda se. V Sazave jsem se pohadal s "kamarady". Hned jsem tam videl tu veprovou hlavu a skoncil jsem.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SEJDA: Vyhrála místo v nejednom vlasteneckém srdíčku. :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: a pritom nevyhrala zadnou jinou kategorii .. fascinujici.

https://www.pcgamer.com/games/pc-gamers-game-of-the-year-awards-2025/
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    VEVERCAK: Tobe chybi nejaka cast percepcni funkce mozku? Subjektivne si tu muzeme rikat jestli nas to bavi nebo ne. Subjektivne muzeme souhlasit s Banem nebo ne. Hodnotime zde knu jeho a jeho komunity. Jeji nazorovy pretlak, neschopnost nadhledu a sebekritiky z prebujeleho ega.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Tak už oficiálně... Ale není to prý zas tak dobrý:

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VANEK:
    Autor dokumentu dokonce řekl u Joe Rogana
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: tyhle dokumenty krásně rozliší pomalejší lidí od "normálních" :)

Ne že by jsme je ke klasifikaci vůdce zrovna potřebovali :D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    VANEK: lol
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam