• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: tak pointa toho příspěvku je jasná, pochlubit se že má nějakej hodně drahej steak, což tam pak popisuje v dalším odstavci
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMIRA: Vzhledem k tomu, že byl předloni na operaci kvůli zúžení hlavní srdeční tepny, je pro něj carnivore super nápad!
    DAHY
    DAHY --- ---
    ADAMIRA: Tady je teda dost pozadu. V Roganosféře, na kterou si tu hrajou, tohle jede už dlouhá léta. Správný chlap musí mít plné obří mrazáky vlastnoručně lukem skoleného jeleního. To je naprostý základ.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak dan to vzal přes kritiku TSK (to už mi uteklo někam :D ) rovnou do výživového poradenství, ten člověk je raketa - a true renaissance person

DAHY
    DAHY --- ---
    VIRIK: Nebyl by to krok zpátky? Teď je na úrovni Speciálních sil AČR.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    EVILMIND: a kolo je kulaty proc? je na to nejakej dukaz?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    DAN_F: ten mamlas ani neví, proč ta ledovka vzniká. "bude mrznout a obleva" wtf!
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Tak já nevím, necelý týden zpátky se Vávra rozčiloval, jak je předpověď počasí scam, nikdo to neumí a nedokáže předpovídat a dnes si stěžuje, že TSK nĚkOlIk DnŮ vĚdĚlI jAkÝ bUdE pOčAsÍ a přitom neudělali něco, nevím co 🤷‍♂️ Jsem zmatený.

VIRIK
    VIRIK --- ---
    co myslíte, bude i Dan součástí Stanovené zálohy státu?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SEJDA: to tak, jeste se nechat od sarlatanskejch pocasickaru rocne okradat o ekvivalent 2 flasek myslivce!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PIKACZU007: You Are such a woke!!
    STINKY
    STINKY --- ---
    ROMANET: ...bude celý národ z Vávrů...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    jsem zkoušel najít ten astronomický tweet a našel jsem jen hromadu banova kasání, co toho v životě dokázal a co toho řídil a napsal. a až budou i další tak schopní. ...
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    EVILMIND: ADAMIRA: a už mu někdo prozradil, že to že něco nechápe neznamená, že to tak není?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    EVILMIND: dřív dost hulil prej
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PIKACZU007:
    1) jak píše EVILMIND
    2) konkrétně tyhle píčoviny má z history chanel a podobných debilit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PIKACZU007: drogy jsou moc levicové, ale dle nezaručených zpráv a fotek lahví v jeho streamech asi chlastá první ligu, v kvalitním etanolu samozřejmě
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    XARGH: to mi pripomina .. koupil si auto za 80 000 € ale pouziva tazne lano za 3 € :D
    Mistr je IT genius ktery vymyslel od tranzistoru az po OLED display uplne vsechno, ale nevi si zaplatatit treba windy (18 € rocne) nebo Meteoblue, kde by mu ukazali, ze kdyz vetrik streli u Osla kousicek vedle, mrazy nestreli az u Kyjeva ale uz u Berlina.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    EVILMIND: hele kde na ty pičoviny chodí? On bere nebo co?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    EVILMIND: Držím Mistrovi palce v novém oboru, ale je zjevné, že i v kosmologii ho čekají samé zápasy. Přípomíná mi v tomto prof. Masaryka.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    meteorologie bylo dost, Dan má nové téma... :)

XARGH
    XARGH --- ---
    Z cyklu Brouk pytlik poucuje meteorology ciziho statu

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam