• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VIRIK: Je to zmrd a není vůbec náhoda, že jsou s Vávrou kámoši.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Ne, on chválil Čínu zcela otevřeně.

A mně němůže příjít na jméno. Já jsem, když se poprvé s někým z PPF prsil u Půra s Jirsou, jak dobře v Číně je a že on může jezdit kam chce a kde může (snažil se vytvářet dojem, že oni nemaj bumášky a bez nich se normálně tam Číňan nikam nedostane) a jak super technologický to tam je, tak já jsem mu tam napsal komentář. Připomenul jsem mu, že by měl být odpovědný manager a že zapomíná přiznávat, že to že bez problémů jezdí po městě a okolí není výsledek jeho managerského umu, ale lítání jeho podřízených po úřadech, aby měl všude bumášky, včetně sekretářek, který mu to vyřizují a ten život tolik usnadňují. Psal jsem víc, ale tohle ho bouřilo a několikrát pak na to veřejně reagoval – ho nejvíc zjevně nasralo, že jsem jemu i tomu managerovi z PPF prostě napsal, že to všechno čím se chlubí, jsou výsledky práce spousty lidí, který by měli řídit a ne lítat po nočních klubech v Čínských městech a plýtvat tak produkcí a lidma v korporátu, kde by jinak ten čas ti zaměstanci správně měli trávit jinde.

Jsou stejný, jako šéfové ve firmách kde jsem dělal v devadesátkách, kteří si klidně při vydání nějakých časopisů klidně šli a vzali si řidiče i s auty a poslali je na svojí chatičku aby jim tam otevřeli větrací okénko a pak zase večer to samé, aby jej zavřeli, a současně na nás řvali, jak to že se nestíhá rozvážet distribuce.

Akorát to teda dělaj v big korporátech, a taky choděj a tvrdí o sobě, že všechno dělaj sami a jak jsou šikovný a nelepší a co všechno zvládaj,a jak nemaj probém jezdit v Číně kamkoli, protože maj krásný ksichty a každej před nima padne na kolena...

až na to, že vůbec.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    HONZA09: V "Cine je vetsi svoboda nez v EU" je husta hlaska.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Možná čínskej agent není, ale rozhodně je kolaborant
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Čočík: Tajné služby se mě bojí, v Číně je větší svoboda než v Evropské unii
    https://youtu.be/SWUErT2-HlY?si=BGtkee3G5WvfPQu3
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LARS_GUNNER: Ní tak on to samozřejmě popírá a zlehčuje, ale fakt je, že začal pracovat pro čínskej korporat, kde je každá talhle velká firma napojena na stranu. Zaměstnali ho tam na dobře placený pozici a kromě tyhle práce paralelně delal YouTube kanál o tom, jak se má dobře, když ho platí Číňani, o tom jak to chodí v Číňani nikdy neřekl ani slovo špatnýho. Respektive rovnou řekl, že se k tomu vyjadřovat nebude, protože nemůže. To mu ovšem v ničem nebránilo na potkani každýmu vysvětlovat, co je špatnýho na EU.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    HONZA09: Jakoze se tohle nejak oficialne vi?
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    HONZA09: Hele a uvedomujou si tihle "myslitele", ze jsou proste herni vyvojari a to neni mandat vlastne k nicemu?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LARS_GUNNER: Od tý doby, co začal dělat pro Číňany?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZEBROWSKI: Jj Vávra a čínskej agent Čočík. To je hodně silný kombo.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LARS_GUNNER: 10+ let urcite
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ZEBROWSKI: Odkdy je Cocik takovy masibl?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    začalo to tak nadějně jako pokus o sebekritiku, ale... ne

ještě tam má další příspěvek na téma "všichni moji kámoši z hospody jsou teď na ministerstvech, vy nuly", ale tohle mi přišlo lepší

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nově tu máme Vávra vs Člověk v tísni :-)

😱 Děkujeme Daniel Vavra za pěknou nástěnku ošklivých slovíček posbíraných z internetu! Jeho post věnovaný Člověku v tísni můžeme rovnou využít k facebookové lekci kritického myšlení. S konspiračním...
    https://www.facebook.com/watch/?v=779393747753643
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    ZEBROWSKI: Tady se chlubil v Listopadu a vychází to cca na 16200kc.

LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    EVILMIND: To je bezna draha povrchniho trouby s focus span 3s. Nic zleho mu nepreju, ale s timhle stylem zivota si uzene minimalne dnu.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    KUDLA: myslíš asi Mea culpa
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: tak pointa toho příspěvku je jasná, pochlubit se že má nějakej hodně drahej steak, což tam pak popisuje v dalším odstavci
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    SEJDA: Jo takhle já se upsal o nulu. Me culpa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam