• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    ZEBROWSKI: Tady se chlubil v Listopadu a vychází to cca na 16200kc.

ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    KUDLA: Euro:))
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    EVILMIND: To je bezna draha povrchniho trouby s focus span 3s. Nic zleho mu nepreju, ale s timhle stylem zivota si uzene minimalne dnu.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    KUDLA: myslíš asi Mea culpa
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: tak pointa toho příspěvku je jasná, pochlubit se že má nějakej hodně drahej steak, což tam pak popisuje v dalším odstavci
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    SEJDA: Jo takhle já se upsal o nulu. Me culpa
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Dokonce, bych i rekl, ze i Ban mluvi pravdu, kdyz mluvi o sobe. Jako v tom videu o pisemnych pokynech: Nechape.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KUDLA: spise 15 000, 600 USD, podle poctu followeru, nebo zobrazeni, uz jsme to tady resili, a zda se, ze kdy Ban pise o sobe, tak moc nelze.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    One calorie (cal) is a small unit of energy, equal to about 4.184 joules (J) or roughly 0.004 kilojoules (kJ). However, in nutrition, the term "Calorie" (with a capital 'C') or "kilocalorie" (kcal) is used, representing 1,000 small calories, which is the energy needed to heat 1 kilogram of water by 1°C, or about 4.184 kilojoules (kJ).

Ten dement si ani neumí přeložit Calorie do češtiny, a protože ví jako obvykle úplné hovno a fyzika mu neříká vůbec nic, tak mu vůbec nepřijde divný, že na půl kila masa přijde jen 1000 kalorií.. vlastně je to super!

Examples of Energy in Different Beef Cuts (per 100g)

Lean Beef Steak (Tenderloin/Sirloin): Around 200-250 kcal.
    Extra Lean Ground Beef: About 265 kcal.
    Beef Shank (Low Fat): Approximately 161 kcal.
    Beef Ribs (High Fat): Over 350 kcal.
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    VANEK: Někde Ban psal že stoho má 1500 měsíčně..ale jinak prd vím jaká je pravda
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DAN_F: přesně, plus nadváha, žádnej pohyb, sezení do noci u fb, nervovani se kvůli každý kravině, myslím že ho brzo klepne
    VANEK
    VANEK --- ---
    Hele, a tuší někdo, kolik tak zhruba FB za ten engagement platí?
    FABE
    FABE --- ---
    Makak roku - A tohle by klidně mohl Disney ukrást jako...
    https://www.facebook.com/share/p/17PTVPrWHh/
    Finále je blízko, fingers crossed!
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMIRA: Vzhledem k tomu, že byl předloni na operaci kvůli zúžení hlavní srdeční tepny, je pro něj carnivore super nápad!
    STINKY
    STINKY --- ---
    JON: Ban zůstane v kategorii průkopník a blbeček
    JON
    JON --- ---
    MOUNTBATTEN: on je bohuzel projekt sama sebe, a jsem si celkem jistej ze tohle vytrubovani picovin jak podle prirucky:

zaujmi co nejvic lidi - jakkoliv, zabrnkej jim na jejich bolistku (tusim, ze bych mel jist zdrave, ale stejky mi chutnaj/jsou chlapacky; tusim ze vsechna auta se do mesta nevejdou, ale chci delat brm brm; je mi jasny, ze predpovidat pocasi neni snadny, ale rad se tem chytrolinum vysmeju, protoze jsem taky neschopnej a pulka veci na ktery sahnu se posere apod. Kdyz se nahodou v jednom z 10 prispevku nekoho z nich dotknes / prokoukne tvoji picovinu, tak to nevadi, porad s nim "mas 90% shodu")

jede s vidinou toho, ze za par let vyleze s twittrovym uctem DanVavraPrezident @tineb_ecud a prihlasi se o sva prava starnouciho bileho muze.
    Presne podle modelu Vitek Barta (prukopnik a bridil) -> Andrej Babis, Filip Turek (prukopnik a blbecek) -> Dan Vavra.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Prosím řekněte mi, že Dan Vávra je projekt Kazmy!
    DAHY
    DAHY --- ---
    ADAMIRA: Tady je teda dost pozadu. V Roganosféře, na kterou si tu hrajou, tohle jede už dlouhá léta. Správný chlap musí mít plné obří mrazáky vlastnoručně lukem skoleného jeleního. To je naprostý základ.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak dan to vzal přes kritiku TSK (to už mi uteklo někam :D ) rovnou do výživového poradenství, ten člověk je raketa - a true renaissance person

DAHY
    DAHY --- ---
    VIRIK: Nebyl by to krok zpátky? Teď je na úrovni Speciálních sil AČR.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam