• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MOUNTBATTEN: Samozřejmě, že to je lidskej odpad, když jim nevadí, že je jedna ruka s náckama.
    STINKY
    STINKY --- ---
    Nalezeno na internetech:

Daniel Vávra v manželské poradně

Terapeutka: Zkuste o své ženě říct něco pozitivního.

Vávra: Má mě.

Terapeutka: Něco opravdu pozitivního a nesebestředného.

Vávra: Včera uvařila dobré jídlo a má fajn kozy

Terapeutka: Výborně, to je od minule posun

Vávra: Ale už jsem jedl lepší. Ode mě. Ty kozy mám vlastně taky lepší od té doby, co boxuju a chodím na střelnici.

Terapeutka: Achjo

Vávra: A vy stojíte taky za vyliž**el. Chodíme sem už od svatby a žádné zlepšení. Dělal bych to líp.

Terapeutka: A jsme za se u toho samého.

Vávra: U čeho?

Terapeutka: Že jste ryzí, čistokrevný, do sebe zahleděný a všemi razítky ocejchovaný toxický debil.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BOBESH: bylo, ale mě vyloženě děsí těch 25 lidí, co mu ten kanálnickej komentář lajklo! To se opravdu někomu líbí?, chápu, že jsou lidi, co souhlasí s jeho bojem proti cenzuře:-)), ale to jim nepřijde hrozně trapný, dětinský a ubohý, když uráží skutečného vědce a ještě tak dětinsky? To jim za něj není stydno, ba ho v tomhle sebestředným chování podporujou?
    To musej bejt fakt totální lidský odpadi:-((
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    BOBESH: bylo ale bez comunity notes
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    bylo? :)
    JON
    JON --- ---
    GANDHI: akchuly nahanet se pres celou mapu s tim krysakem ratsputinem? Afaik mnohem interaktivnejsi to bylo, kdyzs prenasel partu z minulyho dilu - kdyzs totiz zacinal od zacatku, tak nez ses nalevlil, tak hra dokonvergovala temer dycky do stejnyho stavu - ale priznam se ze jsem to nedohral ani jednou.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HONZA09: netuším, proč by měl být problém hrát za policistu?
    Teda pokud to není ucho z výjezdovky, ale třeba za Columba? //což byl na svojí dobu hodně pokrokovej seriál, koneckonců i kde Čech hraje Itala :) a černoši jsou hodní lidé, i policisti a čestní :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JON: dobre, tam se dalo vzbrat meyi umpani a trangama a ve hre se zmenily tak dve veci, rozhodne ne celej zpusob hrani hry, natoz abys ve wizardry cekal, az npc dokonci slofika a dostavi se na nejaky misto:)
    JON
    JON --- ---
    GANDHI: tak to melo uz Wizardry 7. Dokonce tam byla forma souteze mezi hracem a npcs o nejaky klicovy predmety.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VIRIK:

Před nedávnem jsem vyhazoval celé ročníky levelů a tam jsem zahlédl i jámu pekel, kde sám píše, že o rasových nesnázích černochů i něco navrhoval.

Irelevantní. Taky myslím plánoval hru, kde budeš hrát za fízla :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ZEBROWSKI: přitom ale ve svý době mu tenhle námět nevadil, konstatoval jen, že že tenkrát donutili Američani vydat tu hru o dost dříve a nebyla ještě ani hotová a tak to dopadlo blbě. Před nedávnem jsem vyhazoval celé ročníky levelů a tam jsem zahlédl i jámu pekel, kde sám píše, že o rasových nesnázích černochů i něco navrhoval.

Ho jako prostě zrušil chlast, on je klasickej toxikoman, alkoholik. Když bude jeho okolí pálit židy, on se prostě přidá a bude to pak na netu racionalizovat.
    Já si nemyslím, že ho zničili peníze, ale dostal nějaký možnosti a utopil to v pití; není první ani poslední, ale jestli včas už nepřestane (a to včas bylo tak před 4 lety), tak prostě vidíme rozpad osobnosti v přímém přenosu. Nebude jen napadat přední české vědce, řvát o černoších a všude vidět antifu, jak upaluje bělochy nebo útočí hlavou proti střelám pana policisty, ale něco i provede (třeba při cvičení se zbraní, nebo s autem). Nebo mu dřív odejde něco v těle, to se stane (antifa mi zavedla nádor a levičáci infarkt).

Nikdo z nás není stavěnej na takovej způsob života. Zatím jede první sebevražednou třídou a my ostatní musíme doufat, že až mu mrdne, nebo praskne cévka, nebude v té chvíli sedět za volantem někde v místech kde bydlí hodně lidí.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    no, rychle jsem přešel jeho profil, dneska a jakmile dává foto černocha, hned je to trestanec, nebo automaticky mexiko kartel, fenyanalvinil, drogy.

Přitom před několika lety bojoval za svobodu hooligena, ultrapravičáka, kterej byl taky mnohokrát zatčen a propuštěn, taky ohrožoval okolí, měl taky na svědomí zbitý lidi, a před nedávnem omlouval omilostněného chlapa, kterej útočil na kongres a chudáka udal ho jeho zlý pionýrský syn (ve skutečnosti otec měl dlouhej trestní rejstřík, byl násilník, rodině nic neplatil a ohrožoval je a oni se ho báli, protože si zase někde sehnal zbraň.

Akorát teda oba jsou běloši, takže je to potlačování svobody slova. Černoch se zbraní je ale okamžitě narkotika, dokonce mexiko kartel.

To se nám Daníček prochlastal a postupně přešel rubikon až k čistýmu rasistickýmu zmrdovi.
    WANAH
    WANAH --- ---
    ZEBROWSKI: V reálu nemůžeš jezdit tak nalitej. :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZEBROWSKI: Tak Martin je takovej "suchar" ale insight ma imo neuveritelnej
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZEBROWSKI: jsou i lidi, co zatahnou sichtu v kamionu a jdou jezdit k nam:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZEBROWSKI: to i Martin Klima - at uz jde o design nebo o produkci jako takovou
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KONOPKA: vim o tom, delam tam pres deset let - coz mi nebrani to nechapat:)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    GANDHI: Kamiony jsou super. Pro spoustu lidi je relax po práci sednout za volant a dát si přejezd přes celou Evropu.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    delal jsem s Klimou i Bocanem, ktery uz pred KCD byli povazovany za nestory gamedesignu u nas, k oboum chovam velkej respekt a ani jeden z nich neni broukpytlikovsky namistrovany hovado jako pan z nazvu klubu:p Dokonce i ten uspech KCD jim preju, prestoze KCD2 proste neni muj salek caje a vystacim si s jednickou
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09: Svátek hrál = Svatej Grál

:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam