• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CRAZY_IVAN: Tak jako navatej určitě je ale pořád evidentně dokáže psát a i pro AI následnou opravu to musi mít nějakej "řád" to není finální stadium kdy vidíš černý trpaslíky ve středověkých Čechách, on je prostě tak blbej.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMIRA: to je těžký, jestli ty věci píše ožralej
    XARGH
    XARGH --- ---
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Dan Vávra: Jdou po mě botí farmy placené vládní opozicí!

"Botí farmy":

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Počkat, on si fakt myslí že někdo prochází komentáře a hledá ty jeho aby si udělal screen, ten idiot fakt neví že se ti ukážou na timeline když dotyčnýho sleduješ, what the fuck?

jak může herní vývojář takhle nerozumět tomu jak funguje sociální síť, vždyť propánaboha používá počítač k práci ne? A na FB tráví denně několik hodin a doteď neví jak funguje?

LOL, pětiletý děti jsou v tomhle směru gramotnější než on :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: Hlavně si ten kokot neuvědomuje, že je posledních několik let chodící vepřoidní meme a jeho kecy na téma "Rusko nikdy Ukrajinu nenapadne" který pak maže jsou prostě už klasika, tyvole tak je jasný že si lidi dělaj screenshoty.

Mě přijde že tady pan nejlepší český herní vývojář nemá šajna jak fungujou sociální sítě, jeden den onaunuje nad tím jakej má trafic a jak mu to hodi 500 doláčů měsíčně a druhej den se podivuje nad tím že lidi vidí jeho příspěvky, von je fakt uplně debilní.
    HOUH
    HOUH --- ---
    ADAMIRA: tohle vyplodit to je reálně minimálně půl hodina času...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: pokud se mu nezobrazi jeho vlastni prispevky ani na jeho vlastnim profilu, tak to vim presne cim je - moc chlasta...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    chtěl jsem to hodit do copilota ať mi z toho udělá výtah a vysvětlí mi vo co mu jde, ale nechtěl jsem někde uvařit nějakej nevinej server
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    To je vážně idiot :D moc rád bych ho potkal a poplival
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    a co děláte vy před půlnocí?

(nemůžu si pomoc ale ten jeho styl psaní je fakt zlo, snažím se soustředit ale stejně po pár větách vidím jenom " Hodil jsem pětku a čtyřku, což přebilo jeho pět a další dvě šestky. Po nich dvě čtyřky a dvě pětky....")

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DAN_F: antiwoke selskej rozum neasi!
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMIRA: 2/3 Václavského náměstí mají 27 000 m², 1/3 má 10 000 m²? To mi nevychádza :(
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Mám v práci docela velkej monitor a ani tak se mi ten jeho ubulenej traktát nepodařilo P/S na jednu stránku :D

Vychází to na půlnoc, vůdce si dal tipuju litříka burbonu a vzal to z gruntu pěkně kontrarevolučně.

KUDLA
    KUDLA --- ---
    Dan zase perlil aby to v zápětí smazal.

HOUH
    HOUH --- ---
    Víte proč si ban nechává plnovous? :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DAHY: tak ta teorie s tím úpadkem rasy je u něj ale za vším.
    Ve vystupování proti intelektuálům, jimi pojatých elitách, systému světové nadvlády (tam se zatím bojí otevřeně vystupovat proti židům, tuto roli přenechávají části levice, tak zatím operujou se schvalováním zabíjení levičáků, což je vždy sebeobrana, kdežto násilí ze strany pravicovýho extrémisty "počkejte si až an soud, dokud soud neřekne, je nevinný", případně když proběhne soud "bylo to zmanipulovaný levičáky, obamovy soudci").

Profil těch, co jsou od rasy a pohlaví přirozeně rozumní, schopní a vůdčí, a naopak těch, kdo dělají chyby a způsobují pády letadel, nebo technické nedostatky, chyby v ekonomice, jsou takové tradiční, někde až příliš.

A má to ve všem, schopnosti stavět domy, typografii, grafiku, hodnotit klima, společnost, svobodu slova (ta je jen pro silné), estetice, schopnosti rozhodovat...
    JON
    JON --- ---
    STINKY: to je tak, kdyz ma nekdo vkus (a kulturni a vseobecnej rozhled) trinactiletyho pubertaka.
    Na delani her, ktery se budou libit asi dobra kvalifikace.
    STINKY
    STINKY --- ---
    EVILMIND: navíc on přece vystudoval střední školu, která svojí kvalitou předčí kteroukoliv fakultu architektury (to kdysi imho přímo napsal).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAHY: Vávrova nenávist k architektuře obecně je trvalá věc už dost let - v nějaké chvíli totiž dospěl k názoru, že když říká lidem, jak má vypadat vektorový baráček ve hře, tak je plně kvalifikovaný dělat to i naživo. Protože to je to samý, ne asi.
    DAHY
    DAHY --- ---
    VIRIK: Vávra je jako obvykle pozadu, i když tentokrát míň než posledně s tou carnivore dietou. Poslední vlna nenávisti vůči moderní architektuře kulminovala asi před rokem, možná dvěma. A vždy byl člověk 2-3 kliknutí od nějakého příspěvku, který se zabýval korelací mezi migrací do Evropy a klesajícím IQ nebo něčím velmi podobným.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam