• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    FABE
    FABE --- ---
    VEVERCAK: ne, on tam stopro mel i sve fans, co mu sli na ruku a tvl, jak do jeho studia? zapomen uz konecne, ze warhorse je jen Vavra...warhorse patri Embraceru/Koch media a vedeni je Fryvaldsky, nerikam tedy, ze on sam nemluvil do slozeni sveho tymu a IMHO dost lidi po nastupu vystrizlivelo a ty bys k nemu na zkusenou mel jit okamzite, protoze tva idealizace jeho osoby je fakt neuveritelna:)

VEVERCAK: tomu se rika reorganizace a kdovi jak to bylo, rekl bych ze pravda bude nekde uprostred, IMHO se nejak dohodli a hlavne nemuzes vyhodit tvar KCD jen tak, to je z hlediska PR "harakiri", proto se cekalo az dovydaj i DLC a pak se vydala tahle zprava

jako fakt si myslis, ze po tom vsem, jak se Vavra prezentuje na FB a jinde v mediich, kde na vsechno a vsechny nadava, je to clovek, pod kterym je radost pracovat???
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: Já teda alarm bytostně nesnáším ale tady snad udělám vyjímku :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: myslím to může dopadnout maximálně nějak takhle
    AI-slop nonstop. Seriál vytvořený s pomocí umělé inteligence odhaluje neveselou budoucnost filmové tvorby | Deník Alarm
    https://denikalarm.cz/2026/02/ai-slop-nonstop-serial-vytvoreny-s-pomoci-umele-inteligence-odhaluje-neveselou-budoucnost-filmove-tvorby/

Plus to sem házím samozřejmě taky proto, abych trochu přiživil ten narativ, že se tu scházejí výhradně fandové Alarmu.
    HOUH
    HOUH --- ---
    Nevíte kolik lidí ma u vávry ban? Dřív se tím chlubil na nějakám videu, pár tisíc to myslím bylo..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA: tak nevím, ted to tam s tím srdcem zase má, bud jsem to přehlídl (jak jsem psal, číst ty jeho traktáty je docela mentálně náročný) nebo tam s tím furt šermuje :D
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    VEVERCAK: Mafia 2 měla hotovou mapu úplně jinýho města a spláchlo se to v jednu chvíli do hajzlu a začlo se úplně znovu. Jen tak mimochodem.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: Ono to není moc poznat jestli fanda je nebo ne, mě přijde že jsou to samý takový apokaliptický výkřiky o tom jak všichni končí a ted bude vše dělat AI, každopdáně představa že ten film bude nakonec nějakej AI slepenec kterej vytvoří Vůdce po lahvi burbonu pomocí groka, je skvělá. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: jsem si doteď nevšimnul, jakej je to fanda generativního AI - i když o tom vlastně píše docela často. Pojal jsem trochu podezření, že na základě nějakých slušnějších AI trailerů od lidí, co to umí dělat, dospěl on k názoru, že ten film bude hračka udělat lacino i pro něj, protože stejný proces bude fungovat i na celovečerák, kde AI odře většinu práce.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Včera jsem to tak prolítl (ty Vůdcovi traktáty fakt není lehký číst, z mnoha důvodů) a dneska ráno jsem si řekl že to zkusím znova a ejhle, zdá se to jenom mě nebo Vůdce ten svůj post o odchodu osekal asi o 30% a uplně vymazal ty vzlyky o jeho nemocích a jak mu málem kvůli "stresu" explodoval budík? ?

Vzhledem k jeho jídelníčku, schopnosti vysát litr+ tvrdýho za stream a tomu, že jeho jedinej pohyb je evidentně pouze cesta od židle k autu + max. hodina stání na střelnici, mi to přišlo velice.... vtipné :)

"V té době jsem se rozhodl, že dodělám hru a už nebudu pracovat tímhle stylem a tempem. Nechci dělat další monstr hru v podobném stresu, každý den se nevyhnutelně 100x rozčilovat, vysedávat na poradách, čelit nekonečnému proudu neřešitelných problémů. Do toho neustále řešit nějaké politické korektnosti a zpovykaná média z obou stran názorového spektra.
    Nechci a především nemusím. Chci pracovat svým tempem na věcech, co mě baví, podle mých podmínek a to taky dělám."

- jasně majn fýrer, takže jdeš do filmu, tam se totiž tomuhle všemu vyhneš :)

"Kromě toho právě probíhá technologická revoluce jaká to ještě nebyla, která nevratně a naprosto zásadně změní to, jak vůbec dnešní hry a filmy vznikají."

- a proto přechází do..... filmu!

a tak dále, zbytek jsou jeho typický vzlyky tříletýho parchanta

Obecně to má asi působit tak, že odešel dobrovolně, kvůli zdraví což je IMHO:

a) woke as fuck a taky teda dost "levičácký"
    b) lež

Nicméně jsem ted zvědavý na jeho filmový projekt (kterej podle mýho vyšumí do ničeho), protože to co chce dělat u nás prostě už přes 50 let dělat neumíme a poslední pokus o to byl absolutně fenomenální průser kterej se zapíše do análů filmový historie, protože udělat takovou sračku s takovym rozpočtem, to se jen tak nikomu nepovede.

Něco mi říká že skončí jako FB "influencer" (o co už se delší dobu snaží) a místo vytváření čehokoliv si bude do svýho bytu zvát mladý Veveračáky a za slib podepsanýho DLC KCD2 jim bude protahovat všemožný otvory :)

Jesus Christ be praised!
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: ted jenom musi verejne oznamit, ze mistr ban nema zadny budget. Potom KUDLA, dava smysl, ze si "odpor" proti vykopnuti mistra Bana, odstupnujes ~ salamova metoda
    VANEK
    VANEK --- ---
    BOD: Hmm, Deliverance (1972)!

KUDLA: Míněno jednoznačně satiricky.
    SADY
    SADY --- ---
    VEVERCAK: tusis vubec jak fluktuuji programarori her v CR a jak se jim ted dari? asi te napadne "nahovno" a budes mit pravdu... od ty doby co herni studia ovladaj akcionari nebo curaci Vavrova typu (proto uz ho osekavaj)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: Ty seš naprosto fascinující osoba heled. :D
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Potom taky pochybuju, že Vávra který je tak trochu egomaniak by přijal to že by ho "odsunuli na druhou kolej". Fakt by byl ochotný dělat pro ně na filmu po tom co by ho prakticky vyhodili ponižujícím způsobem?
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Kdyby ho tam všichni tak nesnášeli tak jen nechápu, proč by čekali tak dlouho než něco udělají. A proč by vůbec šli pracovat k Vávrovi do jeho studia. Jestli jsou tam tak talentovaní lidi jak se říká tak se o ně určitě přetahovalo denně spoustu firem. Tak fakt nevím proč by roky zůstávali u Vávry kterého nesnášejí. Celé to nějak nedává smysl.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    VEVERCAK: tobě je 13 nebo seš troll jinak to není možný:D
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Autenticitu nepotvrdím. Ale prej to někomu došlo WhatsAppem.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CRAZY_IVAN: IMHO půlka Turkovi knihovny bude od Vávry :)
    STINKY
    STINKY --- ---
    EVILMIND: ...a Michael Palin jako Muž s největším titulkem!
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Vylézá na světlo další Tolkien? Goerge R R Martin??
    Zaslechl jsem, že je Vůdce ve svém fb příspěvku příliš skromný a nejedná se o několik rozepsaných scénářů, ale desítky, až nižší stovky knih, které kvalitou předčí díla těchto spisovatelů! Prý už i Kniha roku připravuje cenu hodnou velikosti Dana.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam