Včera jsem to tak prolítl (ty Vůdcovi traktáty fakt není lehký číst, z mnoha důvodů) a dneska ráno jsem si řekl že to zkusím znova a ejhle, zdá se to jenom mě nebo Vůdce ten svůj post o odchodu osekal asi o 30% a uplně vymazal ty vzlyky o jeho nemocích a jak mu málem kvůli "stresu" explodoval budík? ?
Vzhledem k jeho
jídelníčku, schopnosti vysát litr+ tvrdýho za stream a tomu, že jeho jedinej pohyb je evidentně pouze cesta od židle k autu + max. hodina stání na střelnici, mi to přišlo velice.... vtipné :)
"V té době jsem se rozhodl, že dodělám hru a už nebudu pracovat tímhle stylem a tempem. Nechci dělat další monstr hru v podobném stresu, každý den se nevyhnutelně 100x rozčilovat, vysedávat na poradách, čelit nekonečnému proudu neřešitelných problémů. Do toho neustále řešit nějaké politické korektnosti a zpovykaná média z obou stran názorového spektra.
Nechci a především nemusím. Chci pracovat svým tempem na věcech, co mě baví, podle mých podmínek a to taky dělám."
- jasně majn fýrer, takže jdeš do filmu, tam se totiž tomuhle všemu vyhneš :)
"Kromě toho právě probíhá technologická revoluce jaká to ještě nebyla, která nevratně a naprosto zásadně změní to, jak vůbec dnešní hry a filmy vznikají."
- a proto přechází do..... filmu!
a tak dále, zbytek jsou jeho typický vzlyky tříletýho parchanta
Obecně to má asi působit tak, že odešel dobrovolně, kvůli zdraví což je IMHO:
a) woke as fuck a taky teda dost "levičácký"
b) lež
Nicméně jsem ted zvědavý na jeho filmový projekt (kterej podle mýho vyšumí do ničeho), protože to co chce dělat u nás prostě už přes 50 let dělat neumíme a poslední pokus o to byl absolutně fenomenální průser kterej se zapíše do análů filmový historie, protože udělat takovou sračku s takovym rozpočtem, to se jen tak nikomu nepovede.
Něco mi říká že skončí jako FB "influencer" (o co už se delší dobu snaží) a místo vytváření čehokoliv si bude do svýho bytu zvát mladý Veveračáky a za slib podepsanýho DLC KCD2 jim bude protahovat všemožný otvory :)
Jesus Christ be praised!