• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VANEK
    VANEK --- ---
    JARMIK: A navrhoval ho kdo?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JARMIK: Totální nechutnost - "medaile za zásluhy"? What the fuck? Jak nějakej kriploidní věděc, gymnastka nebo druhořadej odbojář?

Vávrovi jedině bílýho lva, ne druhý, ne první ale "speciální super duper top tactical leader gunowner třídy".
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Mělo by se tu zachytit, že Mistrovi neschválili v parlamentu medaili.

Dle mého je to chyba: KCD by si za propagaci země ve světě medaili zasloužila, nedovedu posoudit, nakolik to ztělesňuje jen Mistr, to je jiná věc.

A lidsky bych Mistrovi nějaký to uznání přál: pořád nějaký boje a střety, akvárko, průjem psa - každej potřebujeme i pozitivní chvilku!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce někde schrastil 250 míčů, ze sociálních sítí to asi nebude, možná přestal na měsíc chlastat a žrát stejky :)

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: jj "je mi to všechno úplně jedno a tady máte třicetistránkovej traktát o tom jak jsem hrozně nad věcí" :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ADAMIRA: lol s toho cisi takovyto sem radoby nad veci, ale dost mne to sere :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce už se ozval a označil spolek Sisyfos za bandu šarlatánů :)

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HONZA09:
    Dosáhl met nejvyšších - to jest mj. hned 2 nominace na Gayming Awards - a může se věnovat filmu :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    ja myslel, ze ten ruzovej hegesh ma bejt ten napravo :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    to dělal i před tím :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    TALPENNY: Tak oni ho vyhodili z práce, teď se může chlastání věnovat na full time. :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HONZA09:
    :) říkal jsem si jestli je plastový kelímek mj. s rumem (nepochybně uzrálým minimálně 169 let a to v dubovém sudu v troskách španělské koloniální pevnosti na pobřeží soukromého -!- ostrova) na Mistra dostatečně posh . Na druhý pohled mi svitlo - 25. bylo pondělí a k tomu 11:39. Jsem oslněn jeho ...pařmenstvím.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    WANAH: ž mu ale neřekla, že bude promlouvat k masám uplnejch idiotů, protože ho nikdo jinej nebude poslouchat. :)
    WANAH
    WANAH --- ---
    To bude souviset s [HOUH @ Fanklub Dana Vávry]
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMIRA: Ptal jsem se a Sisyfos to hodlá zveřejnit do několika týdnů, protože kam by spěchali.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LA_PIOVRA: Zaznamenal, mě zajímá co konkrétně řekl/udělal :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ADAMIRA: za astrologii, kterou si, narozdil odemne, nezaznamanal:)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    No dobře a tušíte teda alespn někdo za co to Vůdce dostal?

Hlavně už je to 5 dní a Vůdce na toto téma stále nevytvořil dvoustránkový opilecký rant a to okomentuje i raní stolici která se proti němu spikla - mám obavy:(
    VANEK
    VANEK --- ---
    XARGH: ... a s webem z 90. let, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam