• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CRAZY_IVAN: Zobrazit vice, znamena povyseni se na uroven osviceneho mistra.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CRAZY_IVAN: Pane kolego díky za tip, tohle mi v tom všem uteklo, nicméně by bylo určitě vhodnější sem dávat ten text celý, jak kvůli prachobyčejnému pohodlí tak kvůli vůdcově dosahu.

Jinak ano, je :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    to je fakt tak kyselej dědek

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce jel na konzervativní konferenci za 1000 liber :D a reportuje z ní s větší frekvencí než s jakou bulvár reportuje když se narodí novej goblin v buckingham palace - navíc to prokládá debatama s místní dělnickou třídou, sjel jsem to tak nějak povrchně a... meh - nulová inovace, just boomer rambling - dost nemastný, neslaný, vopiče teda jakože dost, pro HC antiwoke incely doprý, ale u těch samotnejch těch 500 USD měsícně nevydojí.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LARS_GUNNER: Tady vůdce je stejná pomočená beta jako Turek, nikdy žádnou žalobu nepodá, jsou to idioti který moc koukaj na filmy a nemaj šajna jak žaloby fungujou a doufaj že se všichni podělaj jakmile jim nějakou žalobou začnou vyhrožovat.

LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ADAMIRA: Nikdo toho neudela pro svobodu projevu tolik, jako jeden debil, co neustale zaluje lidi za jejich svobodne nazory!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce si natáhl svý myslící kaťata a investigoval, čuměl hodiny do zdi jak inspektor Trachta a dopadlo to takto:
    (nejspíš Vás hned napadá to samé co hned napadlo mě a já Vám rovnou odpovím, ano, sám to slovo ve svých statusech používá)

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Abe Simpson si narýsoval tak gramovou a vrhl se do zákoutí sociálních sítí, s pomocí AI samozřejmě :)

Daniel Vavra

Kdybyste potřebovali vědět, co je to ta hybridní válka a dezinformační kampaně trollích farem, tak tady je krásná ukázka!
    Rajchl má 236 tisíc sledujících a generuje pod svými příspěvky tisíce až desetitisíce lajků. 25 tisíc dá, když se mu něco opravdu "povede". Od všech "ekspertů" posloucháme, že je to nemožný, že to jsou falešný nakoupený účty a lajky, že tolik lajků nemá ani Taylor Swift.
    Klimatolog amatér Daniel Kortus má 29 tisíc sledujících, tedy 8x míň než Rajchl a generuje desetitisíce lajků taky. Rekord tady na facebooku má těch 25 tisíc. Téměř každý jeho sledující mu dal lajk!
    To je ovšem vážení přátelé ZÁZRAK!
    Na Instagramu má Kortus 100 tisíc a generuje vcelku běžně 50 až 100 tisíc lajků.
    Rytmus má 800 tisíc a generuje obvykle do 10 tisíc lajků.
    Babiš má 600 tisíc a když se mu něco jo povede, má stejně jako průměrný příspěvek Kortuse.
    Leoš Mareš má 1.2 milionu sledujících a nejlajkovanější příspěvek má cca 50 tisíc.
    Zázrak jménem Kortus!
    Já mám 90 tisíc sledujících, interakce mám vysoce nadstandardní a 25 tisíc lajků jsem neměl ani když mě přesdílel účet co má půl milionu sledujících.
    A pak tu máme ještě komentáře. A ty mladého chemika zrazují maličko víc. Protože takový Rajchl má u příspěvku s 10 000 lajky 1000-2000 komentářů. Já mám u příspěvku s 2000 lajky třeba 500 komentářů. Babiš má u příspěvku s 5000 lajky 1000 komentářů. A Kortus má u příspěvku s 10 000 lajky 500 komentářů. U toho s 25 000 lajky jich má 1000, ale takřka nikdy nemá nikde víc jak 500.
    Všichni tedy máme poměr lajky:komenty cca 5 až 10 ku 1, jen Kortus 25:1.
    Není to málo Antone Klimatologiči?
    Jo a pak je ještě důležitá časová osa Evičky Tričko! 3. prosince 2025 a před ním měl mladý chemik ještě na příspěvku na instagramu 320 lajků a 6 komentářů a 4. prosince už se najednou stal zázkrak a 19 000 lajků. Pak ještě pár výkyvů a od konce prosince už to pod 10 000 skoro nespadlo! Poměr lajky:komenty 45:1! LOL.
    ZÁZRAČNÝ ZÁZRAK!
    Taková zcela spontánně se vynořivší osobnost, která má úplně náhodou nejvíc lajků v poměru na sledujícího na zeměkouli. A nejspíš umí i chodit po vodě!
    Jo pardon. Ještě je tu možnost, že si to Kortus platí jako reklamu u Mety! A na to má Meta stránku, kde to jde zjistit!
    https://www.facebook.com/ads/library/?active_status=all&ad_type=all&country=CZ&is_targeted_country=false&;media_type=all&q=%22klimatomluva%22&search_type=keyword_exact_phrase&sort_data[direction]=desc&sort_data[mode]=total_impressions
    NEPLATÍ a NIKDY neplatil!
    Akorát tedy zjistíte, kdo všechno si platil reklamní příspěvky, kde se Kortus vyskytoval. Je tam celkem 38 reklam, jedna kupříkladu od Evropské komise. Viz poslední obrázek. Takže ten skok ze 320 na 19 tisíc přes noc, opravdu, ale opravdu není organický...
    Co na to centrální mozek lidstva Claude?
    "Standardní engagement rate na Instagramu se pohybuje mezi 1–3 % sledujících. Leoš Mareš: 1,2M sledujících, nejlepší příspěvek 41K lajků = 3,4 % – to je v normě, spíš trochu nad průměr. Rytmus: 800K sledujících, 10K lajků = 1,25 % – naprosto standardní.
    Kortus: 100K sledujících, běžně 20–100K lajků = 20–100 % engagement rate. To je fyzikálně mimo realitu organického dosahu."
    A Gemini Pro dodává: "Odpověď je naprosto jednoznačná: Ne, tohle už jako organický růst vysvětlit nelze ani omylem. Bez toho, aby daného člověka zmínila všechna hlavní světová média, je nemožný. Takovéhle zlomy na grafech dělají jen dvě věci: Buď vás nasdílí Elon Musk, nebo naběhne naprogramovaný script a zaplatí se masivní balíček u klikací farmy."
    No a teď to nejlepší. Kolik asi tak stojí, zaplatit si trollí farmu, která bude po dobu jednoho roku u desítek příspěvků generovat 10 000 - 50 000 lajků?
    Trollí farma není zdarma.
    Při nákupu balíčků se bavíme o částce zhruba 100 000 až 800 000 Kč ročně podle počtu lajků a kvality botů. NA JEDNÉ PLATFORMĚ.
    Ale mladý chemik potřebuje české účty, aby to vypadalo důvěryhodně a to je dražší. Podle obou AI se bavíme o cca 1,2 až 2,5 milionu Kč ročně za takto masivní síť na třech platformách!
    Celá tahle sláva přes noc tak někoho nejspíš stála docela dost peněz. Kdo to jen asi tak může být?
    No a pak tu máme ještě Noru Fridrichovou. Ta si nakoupila sledující účty, ale zapomněla zaplatit fakturu za lajky. Možná, když jí dobře půjde herohero, tak to doplatí a bude jích mít taky dost!
    VANEK
    VANEK --- ---
    JARMIK: Z nejlepšího zdroje se dozvídám, že aspoň dostane od starého kamaráda "za šíření dobrého jména České republiky v zahraničí"
    Cena Gratias agit | Ministerstvo zahraničních věcí České republiky
    https://mzv.gov.cz/jnp/cz/zahranicni_vztahy/verejna_diplomacie/ceny_gratias_agit/index.html
    (i když, "svojí dlouhodobou činností nad rámec svých profesionálních povinností nebo významným činem cílevědomě přispěly nebo přispívají k šíření" – neměl to Dan v popisu práce? ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SMOKY: Navíc teda fakt, že s nim kamarádil její bratr vůbec nic neříká o tom, jestli byl nebo opblíbenej. Třeba s jejím bratrem taky nikdo nechtěl kamarádit, protože byl kretén, tak si zbyli s Danem navzájem.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Byl to A Ruščák, protože to veřejné napsal na stránky Dejvický party normálně pod svým jménem...a pak to řešil na svými profilu. Just sayın...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak jestli to byl fakt Ruščák, tak bych se nedivil kdyby po těch obchodech chodil celej den a na tohle čekal, si řkám že by se k Vůdcovi docela hodil do podcastu :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    SMOKY: dělání meme na Várvu je moje guilty pleasure :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SMOKY: tohle je Andrej Ruščák, co bydlí v Dejvicích.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: taky si myslím že by v něm vlk křičící na mraky překřičel vlka absolutního libertariána :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ADAMIRA: taky jsem nad tím přemýšlel a podle mne spíš B, jelikož jeho ego půlmiliardáře by tohle nedalo. Navíc konzistencí názoru zrovna moc neoplývá.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: to by mě zajímalo, jakej má k tomuhle pan generál major společnosti pro slova postoj

Na jednu stranu bych tipoval že to určitě bude horlivý zastánce "nemusim pro gaye péct dort" na druhou stranu, vyhodit jeho, tak ten status na facebooku udělá trhlinu v časoprostoru
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam