• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: se nemůžeš přestat smát co? :)

navíc je lesba, v biu, chápeš jako chlap ale je lesba, chápeš ne? Chápeš?? CHÁPEŠ!!!!!!
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ADAMIRA: lol macomix sem neznal, nedik
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ADAMIRA: MACOMIX je piča.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KAHASHIMA: To jsou kulišáci teda, asi fakt vratka, vono to při tom švarcu naroste :D

nicméně dovolím si 2 poznámky:
    - warhorse je součástí nějaký asociace která bere dotace? Sorry pane ale tady vůdce má dost jasně nastavený pravidla co se levicovosti týká, to jsou regulerný "dotace by proxy" - takže dotace - punkt, tečka, dot!

- a ne, argument "jiný berou více" nebo "je to za to projekt X/Y" stále není argument

Každopádně díky za doplnění :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce měl nápad ale byl tak na sračkay že nedokázal napsat prompt tak to poslal současný kapacitě v oboru kreslený humor (doporučuju i ostatní díla, je to absolutně mind penetrující humor) a ten to sestavil. Legendární

KAHASHIMA
    KAHASHIMA --- ---
    Zrovna tady teda píše Hlídač státu nějaký nesmysly. Půlmilionová "dotace" je od České správy sociálního zabezpečení, což teda není úplně dotační entita, takže to spíš bude nějaká vratka nebo přeúčtování kdo ví čeho a z databáze to tam vylezlo kdo ví jakými cestami. A ta větší částka je pro Asociaci herních vývojářů, což zcela jistě není dceřiná společnost Warhorsu, jak se tam píše, ale nezávislá profesní organizace. Ta o dotace žádá a dostává je, ale Warhorse je jen člen jako hromada ostatních.
    Ne že by to cokoliv měnilo na nesmyslnosti toho nesmyslu z facebooku, co je tu citován, ale jak píše Gandhi, na dotace tu jsou v herním rybníku jiní experti, kteří je navíc úplně stejně zuřivě nenávidí...
    JONY
    JONY --- ---
    Krása. To se už moc dnes nevidí, jak je metla přesvědčená, že metal je samozřejmě kvalitnější než jakákoliv "popina". Chybí jen věta o tom, že metal má nejblíž k vážné hudbě.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TALPENNY: veskery ty moje plky o dotacich jsem vztahoval jen na herni byznys.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GANDHI:

Tak to je velká pravda ale přesto je to co Mistr předvádí pokrytecké pištění :) Navíc nemá moc přesný informace protože i ten underground a "underground" jsou dneska ofc business ( jak moc "friendly "ukazuje třeba story "výběru" Dymytry na Wacken 2010 případně Ashokovo angažmá u CoF,..)

No a některý jména - včetně jeho oblíbenců - nepatří mezi ty levnější umělce. Taktně opominu rovinu začínajících srdcařů co jim nezřídka cvaká turné rodina anebo nějakej místní nadšenec a čim dál patrnější směrování festivalů ála BA na movitou zahraniční klientelu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GANDHI: Held fakt to má být reakce na mě? Není to spíš na někoho koho mám / on mám mě v ignore a rozporuje tady funkci/logiku dotací or whatever?

Vždyť tě ta absolutní nesmyslnost tohodle totálně irelevantního argumentu musí třískat do obličeje.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ADAMIRA: point je ten, ze nemusis nutne brat dotace jako nejakou podporu nebo vyrovnavaci davku, ale jako odmenu za to ze se angazujes v nejakym statem podporovanym obecne prospesnym projektu a venujes tomu svy kapacity, na coz by ses jinak mohl s prehledem vysrat, protoze to nema pro tebe zadnej bezprostredni profit. transformovany do tveho prikladu - beru prachy od statu za to, ze po vecerech doucuju cizi blby deti:p
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ADAMIRA: Ten člověk má strašně moc volnýho času.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GANDHI: Já tě teď se přiznám trošku nechápu, co je tvůj point, vždyť i ty musíš vědět že vzhledem ke kontextu jsou tohle absolutně a totálně irelevatnní argumenty.

"Fuj, lidi co berou dávky, nechutný, zloději, rozklad společnosti, woke bolševismus, pád říma.... já je teda taky beru, ale pobírám je společně s manželkou a koupili jsme za to dětem sešit do školy - t je uplně něco jinýho"
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ADAMIRA: Vavra je blabolil:) a Warhorse neni jen on - nastesti. Navic dotace nemusi souviset nijak s podporou, ale treba s rozvojem vzdelanosti v tomhle byznysu
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OMNIHASH: hlavně ten debil zase regulerně lže

Brutal assault:
    Brutal Assault Agency s.r.o. - Hlídač státu.
    https://www.hlidacstatu.cz/subjekt/24198161

Hip hop kemp:
    Tomuhle "přínosu pro region a kulturu" to vztali kvuli smahu, já tam byl teda jednou a vypadlo to jak gigantní pospojitá varna pika

Masters of rock:
    PRAGOKONCERT BOHEMIA, a.s. - Hlídač státu.
    https://www.hlidacstatu.cz/subjekt/25318136

GANDHI: to je krásný ale:
    - pokud je to prd tak proč to bere?
    - point není v tom že "ostatní dojí víc" ale v tom, že někdo kdo nonstop vykřikuje o authentické tržní ekonomice kde se maj všichni uživit sami a dotace jsou woke bolševismus.... bere dotace (jestli to jsou tři míče nebo tři miliardy je fakt putna)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ADAMIRA: ad ty dotace - to je jak prdnuti do Stromovky, z toho si nezaplatis ani tri programatory za rok:p Na dojeni statu na dotacich tu mame jiny experty
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ADAMIRA: kdyby nebyl uplně marnej a vrchol jeho kariéry nebylo hádání se na sociálkách, tak si tu národní LANparty organizuje sám už léta a je z něj dávno druhej Bartoška, co by se líbal s Gabem a Hideem Kojimou před Puppem.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    (tiché odkašlání)
    Warhorse Studios s.r.o. - Dotace - Hlídač státu.
    https://www.hlidacstatu.cz/subjekt/Dotace/24155489

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PRAASHEK: Můžeš náhodně prstem ukázat na ten text a bude to píčovina, je to fakt příšernej wall of stupid text.

A to mu je "teprve" 50 let dokžete si představit co z něj bude padat až mu bude 60 nebo 70? To bude slušný peklo.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ADAMIRA: to je strašné. Já to samozřejmě můžu soudit, protože jsem viděl už několik kamer na obrázku. Tamto číst je alle fakt strašné. Jak každou chvíli sténá jak se zbytečně utratily prachy :) mám dojem, že vlastně celé jeho dílo je taková litanie na téma "VYHOZENÉ PENÍZE A NIKDO NIC NEPOZNÁ.".
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VIRIK:

:) s vypětím všech sil jsem asi kilometrovou stížnost formátu "Já bloud - zvolil jsem biograf místo krbu a Mé Diamantové Televize s Gargantuovskou Úhlopříčkou " dočetl.

Z toho co je k mání po Internetech je každopádně patrné že předmětný Opus Magnum je něco ála čelní srážka Sorbova Herkula s Gladiatorem (+ hvězdným obsazením) . Pochopil to ostatně kdejakej řidič Uberu z Redditu a popíše to na rozdíl od Mistra na osmi řádkách .

Jinak u Kleopatry byl AFAIK problém nikoliv v nějaký kvalitativní rovině ale v nezvládnutí nákladů a to mj. díky smlouvám a smůle . Korunu tomu dal TEN románek co rozpoutal z dnešního pohledu naprosto neuvěřitelnej moral cirkus kolem. No a samozřejmě - podstata celé "Hollywoodizace !" byla odhaduju takováto :

evropským kritikům bylo definitivně jasné že v Evropě není boha co by něco podobnýho zvládnul natočit (rozuměj zaplatit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam