• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOD: na tomhle jsem nikdy nepochopil, jak se někdo, kdo má třeba řádově jen pár tisíc views na videu, tím může fulltime živit. Tam musí probíhat nějaký praní špinavejch peněz přes ně, nebo tak něco.
    BOD
    BOD --- ---
    PRAASHEK: Mladší Vávra z Wishe
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BOD: a co to je symtě?
    BOD
    BOD --- ---
    Vůdce nevůdcuje? Jsem se pro nedostatek bizarností a cringe už odskočil zahřát ke konkurenci
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Je to teď virální Moudro a tady k tomu je něco faktického (to vedro bylo, ALE... :-D )
    Manipulátoři.cz - Rok 1540 skutečně přinesl Evropě...
    https://www.facebook.com/manipulatori/posts/pfbid02LzyBvpiokuiGgGvCYY7qxvdevTCEuoobBioE9mzMVG6wTWCKAqENmCGQJW8k5aPkl
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    nádherné klimatické copium :)
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    Ten post co sdílí jako zdroj

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: mám takovej pocit že toto se zařadí do sbírky vůdcových X myšlenek z kategorie "smazal jsem a teď předstírám že jsem to nikdy nenapsal"

sice se nezařadí mezi klasiku kde vysvětluje lidem že nebudou povodně a rusko na ukrajinu určitě nevtrhne, ale stejně doprý a pro jeho čokli určo kanon :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Celoroční léto, detailně zdokumentované... akorát Vávra nepochopil, že 11 měsíců sucha neznamená, že i v zimě bylo 30.
    O tom, že pan Celsius se narodil až o 200 let později ani nemluvě... :-)

HOUH
    HOUH --- ---
    TALPENNY: může hrát (konkurenční) hry který mají aspoň nějakou životnost :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SMOKY:
    :) přemejšlim co se tak dá dělat s touhle sumou volného času a prostředků - proti gustu žádnej dišputát samo a sedět 7/24 nachcanej u Facebooku je taky řešení
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: Občas jsem na tuhle cestu hodil očko (ale z mý strany to bylo dost řídký, ono sledovat vůdce nějak tak kontinuálně prostě nejde, to by museli dělat na směny tak minimálně 4 lidi) a musím říct, že za mě docela smutný, jeho ranty pekelně ztrácej šťávu, nula inovace, neustále se opakuje - mám obavy že pokud hodně rychle nenatočí ten film a neponíží Nolana a celou tu hollywoodskou garnituru, tak se nám za chvíli propadne někam kam za nim nepolezou už ani ty jeho čokli. A vzhledem k tomu že pravděpodobnost že natočí nějakej film kterej nebude AI slop kombinovanej s produkcí na úrovni TV NOE, je asi tak stejně velká jako pravděpodobnost že si dneska zasouložim s Radkou Třeštíkovou - tak bych si dovolil říct že pád už začal a nepůjde zastavit.

Do pár let bude někde na úrovni Šmuclera nebo Pollerta.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Mistr byl na dovolený ve Francii, přivezl si asi 10l chlastu :)
    BOD
    BOD --- ---
    Vávra se pustil do Kortuse a ten reaguje (video)
    Facebook
    https://www.facebook.com/share/v/1Y4JjCMtGr/
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    Panel puvodni 165x99
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KAHASHIMA: Tak, on hlavně ten svůj podíl už prodal, ne?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KAHASHIMA: Hele ty jsi nějakej zabržděnej nebo něco?
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAHASHIMA: (Plus mám pocit, že "dotace na fungování" nemůže dlouhodobě brát nikde nikdo a složitě se to obchází přes všemožné "projekty".)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JONY: metal je mnohem vážnější hudba než vážná hudba
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam