• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ADAMIRA: říká

a) mám internet rychlejší než vy socky. a jestli si myslíte, že máte taky rychlý, tak nemáte, socky. (za pár dní napíše, že si koupil za půl mega počítač, aby tak rychlou síť uměl)
    b) chytrý hodinky byl vlastně můj nápad.
    c) i televizi na zdi jsem vymyslel už v roce 2005 a teď ji tam i mám.
    d) u nás na střední v turnově by ai už mohla učit.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: ze si mudrc mysli, ze i top 10 ucitelu na stredni skole muze byt nahrazeno AI v pokojicku ditete, ktere si s ni muze svevolne probirat vsechna temata ktereho zajimaji, napriklad:
    > jak se zabit
    > jak zabit ex
    > jak zabit nedajku
    > jak zabit dajku vsem druhym
    > jak zabit sikanovaneho
    a jine romanticke pribehy z BH 9210
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ADAMIRA: Chce všem sdělit: "Já jsem vám to říkal!"
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tušíte někdo vo co tady vůdcovi jde?

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JARMIK: to není vystajlovanej culík ale taktickej culík ty nulo
    VANEK
    VANEK --- ---
    ROMANET: Čtvrtmiliardář má samozřejmě bentleye mezi psy, jehož venčit je radost a hovna voní po fialkách, ne jako vy nuly.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JARMIK:

Mistr byl i na Brutalu - hodil krajně nevraživý pohled na podium kde zrovna lítal Ice- T s punčochou na hlavě a papundeklovou broknou zatímco se jeho syn tamtéž válel politej kečupem (bylo to znamenité) .

Pak se s nevraživým funěním prodíral davem, patrně směrem chajda s žetony . Výše zmíněné asi uráželo jeho Vikingství nebo tak něco .

EVILMIND:
    :) ten jejich Příběh s Bonnie a Clyde vzor 2026 od dob V Online beztak nikoho nezajímá takže mmmm K.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ROMANET: to kdyz jdes do samosky k "viatnamcovi", kdyz ti dosel chlast anebo nutella.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    JARMIK: čtvrtmiliardář a venčí psa? :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Do fanklubu se patří zaznamenat, že včera jsem Mistra potkal na ulici, an venčí psa.

Zásadní komentář k té události nemám. Jen žena poznamenala, že má dobře vystajlovaný culík.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OMNIHASH: Neznáš Petráčka? To je ještě větší nácek než Vávra.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    jojo, manželka nebo přítelkyně doma ti zajistí že nebudeš točit čtyřhodinový grift videa - napsali v auditku o ženatym kašparovi kterej točí čtyřhodinový videa...
    BOD
    BOD --- ---
    OMNIHASH: Absence hodného děvčete či chlapce a frustrace z toho by mnohé vysvětlovala
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BOD: co je tohle za experta, tisíc videí, každý má tak hodinu... tenhle Béďa by si měl taky najít nějaké hodné děvče.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: Jo aha ale co tak koukám tak psal že měl patreon, takže stejnej grift model jako všude jinde, pokud měl fakt 81k sledujících a procento se mu na ten patreon příhlásilo (tomu nemám problém věřit) tak to už nějakou korunu hodí, pokud prodával nějakej svuj merch, taky nějaká ta kačka - placená spolupráce asi nic moc tam je to porád dost málo.

Druhá věc je, co v jeho případě znamená "živit se" - to muže taky znamenat dost věcí a taky to muže znamenat 5k měsíčně.

Ale jinak obecně ano, tohle jsou docela easy money, stačí bejt narušenej sociopat a peníze se daj dost lehce tímhle způsobem vydělat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: protože když dostal ban tak hned brečel u Vávry, cituji, „Byla to jedna z nejděsivějších událostí, co mohla mou tvorbu potkat. Ten kanál jsem budoval deset let a živil jsem se tím.“

Cenzurou utopená investice - Společnost pro obranu svobody projevu
    https://www.sosp.cz/cenzurou-utopena-investice/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: A proč si myslíš že ho to živí full time?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOD: na tomhle jsem nikdy nepochopil, jak se někdo, kdo má třeba řádově jen pár tisíc views na videu, tím může fulltime živit. Tam musí probíhat nějaký praní špinavejch peněz přes ně, nebo tak něco.
    BOD
    BOD --- ---
    PRAASHEK: Mladší Vávra z Wishe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam