• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIDeck builder games and roguelike
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak ted mit nekoho irl s kym si to zahrat:)) Musi bejt dobra prdel. Skvele udelanej MP mod na balatro
    What If Balatro Was Multiplayer?
    https://www.youtube.com/watch?v=jBKN7Jw8kjw
    GREGI
    GREGI --- ---

Pridat do obsahu diskuze i obecne roguelike hry?

7 hlasy od 7 respondentů

GREGI
    GREGI --- ---
    JAACOB: ja si rikal ze pridam do nazvu i roguelike ale jedna uz tu je [Moderní Roguelike/lite hry..] .... Ale je mrtva. Uvidime co se stane tady ale asi by bylo dobry to trochu rozzsirit:) Myslim ze posledni roky roguelike + deckbuildry do dost nahoru. Ale mozna to je jen tim ze to vic sleduju? Kazdopadne roguelike a deck buildry dou ruku v ruce tak udelam anketu a uvidime:)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    GREGI: a k tomuhle jen okrajove - kdysi jsem na par dni slusne zakysnul na Shotgun Kingovi. Puvodne vyherce ludumdare gamejamu, ktery to dotahl na ofiko release na steamu i PS. Je to vic chess-based roguelike nez deckbuilder, ale mohlo by vas to bavit taky. Runy docela prijemne odsypaji, je to svizne. Lehce v gameplayi hraje roli nahoda - krome losovani buffu a nerfu jde i o to, ze si nejste 100% jisti, ze figurku na urcitou vzdalenost sestrelite, ale neni to big deal a je to porad super koncept...
    Shotgun King: The Final Checkmate - Release Date Trailer | PS5 & PS4 Games
    https://www.youtube.com/watch?v=7ajHkodrpW0
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Nevim, jestli vite, ale nedavno se zjistilo, ze Misprint ma extra featuru, ktera se da kdykoli zneuzivat i z kolekce. Ukazuje prvni kartu, kterou si losnete z discardu... :)
    Crazy New Misprint Exploit
    https://www.youtube.com/watch?v=2pQznnrzeBk
    GREGI
    GREGI --- ---
    tuhle mikinu nutne potrebuju!:D

GREGI
    GREGI --- ---
    dneska e32 bez sepanta a fazole.... what a run

GREGI
    GREGI --- ---
    obcas to skore trochu prepalim:D

GREGI
    GREGI --- ---
    pokoren gold stake na black decku coz by mel byt nejtezzsi deck na gold:) tak 10 pokus noice!

GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: tak ted challnge dat 666 666 666 :D tripple evil
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    skvely dostanete buskina a tribouletta a hned dalsi boosblind je face card debuf:D obcas tu hru nesnasim. samozrejme sem hned chcipl

GREGI
    GREGI --- ---
    dnesni orange stake, nesnasim eternal jokry:D

GREGI
    GREGI --- ---
    vypada slibne:)
    Passant: A Chess Roguelike - Official Demo Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=txwCEAE0398
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: Jo celkove legendary jokers sou doooost vyjimecbe tak jedna hra z 20 max odhaduju mozna i min:) Az dohraju gold stakes tak se vrhnu na high scores uz se tesim:)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI: Perkeo mi přišel zatím jen jednou a zrovna se mi vůbec nehodil do buildu a a vlastně jsem pořádně nevěděl co s ním a bylo mi líto ho zahodit, takže mi tam jen tak zabíral místo :) Smolík :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: sorry telescope..... observatory funguje prakticky jen s perkeo kterej ti dela negativni kopie... Takovej run sem mel jen jeden ze zacatku a jeste sem nemel skill na to to naplno vyuzit takze myslim ze to byl muj prvni e10 run. Kazdopadne je to jeden z buildu se kterym se da dat naneinf
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: Anaglyph deck;) Roffle vubec neskipuje a ma pravdu v tom ze kazdej obchod je cennejsi nez nahodnej joker kterej vetsinou nic nedela pro build... i kdyz posledni dobou mam docela stesti a padaj solidni... obcas:D Ale urcite statisticky se to nevyplati. Jinak orakticky skipuju jen prvni ante kdyz je 25 dolacu za bose nebo free obchod... Jinak pak anaglyph deck na double orachy a obcas i bez tagu na double prachy kdyz sem na tom dobre a potrebuju vic oenez na interest
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI: jj, dělám to samý. Kvůli negativnímů jokerovi taky rád skipnu blind :). 8 double tagů to je masakr :P. Observatory mi vždycky přišel nevýhodnej, ale asi jsem blbě počítal, budu muset zkusit :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: po observatory nejlepsi voucher ve hre!:D Miluju negativni jokry... i kdyz bych vetsinou nemel tak si nemuzu pomoc a skipuju pro ne:) Nejlepsi byl skip s 8 doubletagama takze sem mel 16 negativnich jokeru z nichz 14 bylo uplne k nicemu:D Ale mel sem je!:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam