• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANSpaceX (Falcon 9 / Falcon Heavy / Dragon / SuperHeavy / Starship / Starlink) + Tesla, Neuralink, Boring, xAI
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    The Last Leg

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    DOKIS: je to tak, dokonce se mluví o startu okolo ledna, ale uvidíme jak dopadnou všechny testy a loď se ještě staví
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KAERO: a ještě bude mít 3 grid fins místo 4 :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAERO
    KAERO --- ---
    TOXICMAN: ta raketa je nesymetricka. Jak proboha muzou postavit nesymetrickou raketu? :)
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    TOXICMAN: Takze to uz by melo mit Raptor 3, ze? Tj. bez tepeleho stitu kolem motoru, protoze "potrubi" je schovane vevnitr. Sounds like fun :-)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Booster 18, the first Super Heavy V3, is beginning prelaunch testing. The first operations will test the booster's redesigned propellant systems and its structural strength

JANOS
    JANOS --- ---
    DOKIS: Ano dali mi odhad ceny, byl o 60% VETSI nez jsem nakonec platil.

Cena soucastek je IMHO stejna, prekvapilo me jak levny byl technik (228 CHF hodinovka je fakt v pohode, uz jsem videl i 450 u instalatera)

Hlavne jsem ale nikam to auto nemusel brat, protoze servis mam 45 minut daleko a pres mesto. Ani jsem nemusel byt doma... a to at si kazdy vynasobi vlastni hodinovkou :)
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JANOS: Docela by me zajimalo, kolik by to stalo, kdyby sis sam odvezl auto do servisu. Pokud je cena soucastek "na ulici" a "v servisu" stejna, tak ten rozdil asi nebude moc velky. A me ted dal servis (ne Tesla) termin za 3 tydny, takze mi ty dva neprijdou tak dlouho :-). Dali ti predem (kdyz jsi to objednaval) odhad ceny?
    JANOS
    JANOS --- ---
    DZODZO: Hej, mal som ich polamane u spolujazdca. Dva tlacitka po 10 CHF za kus a 80 CHF bola ta doska vo vnutri sedacky na ktoru sa nacvakavaju.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    JANOS: to vedia takto na mieste opravit aj tlacitka na sedadlo? ja by som potreboval fixnut u spolujazdca
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Takže grafoman teoretik.

Je smutný, jak se relativně odborný Nyx dostal na tenhle level o jednu úroveň nad mimibazarem, nebejvalo to. Přitom takový cesky Reddit by se hodil.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: Nejak nechapu, jak informace "level 5 nikdo nema" souvisi s tim popisem co znamena level 3, pripadne informaci, ze Tesla ma level 2. Na druhou stranu je snad jasne, ze ta informace necilila na tebe.

LAUNCHER: 01001100 01001111 01001100
    JANOS
    JANOS --- ---
    Nova baterka 135 CHF, 10 minut prace technika 38 CHF, nove vzduchove filtry 55 CHF, nove tlacitka na soupani sedacky ktere mi deti polamaly 103 CHF
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    JANOS: kolik to stalo? U beznych aut okolo 0,5MKc stoji vymena baterie 1500 Kc a za 20 minut to zvladne kazdy, kdo to uz jednou delal.
    JANOS
    JANOS --- ---
    Dnes pozitivni message.

V aute mi zacal odchazet 12V akumulator. Varovani na displeji i v appce. Appka mi rekla ze si mam rict o opravu. Tak jsem to rovnou udelal, a na 5 kliknuti si dohodnul termin mobilniho technika. Sice za 2 tydny, ale budiz.

Dnes prijel. Jen me apka poprosila at auto necham na ulici. Prijel, auto si sam odemknul, posunul, a behem 20 minut vymenil baterku a par dalsich drobnosti. Pak mi pipla apka, vyskocila faktura, kterou jsem zas na 3 kliknuti zaplatil.

Behem toho vseho jsem mohl sedet doma v obyvaku. Very nice.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DOKIS: "obvykle se udava 10s"

Těžké pro mě v 2025 rozeznat, zda se jedná o halicinujici AI, nebo random no-lifera. Přijde mi hustý, jak halucinujes v tematickém boardu o něčem naprosto běžném a rozšířeném.

Můžu se zeptat?

Existujes?

Pokud ano, máš vlastní řidičský průkaz a jsi majitel nějakého auta?

Nebo jen na kolobrnde po Letné na kafíčko?

Kolik konkrétně máš naježdeno tento rok tisíců km?

A kolik z toho bez sahání na volant?

Prosím o konkrétní odpovědi.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam