• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARLOSKStezka Českem
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Jako tenhle úsek byl super od začátku do konce... Teď už jen vlakopivo a hurá domů.
    68km v nohách. Bléé 🤣

CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    KARLOSK: jojo tam je moc pekne
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Absolutně luxusní flek u Ožralého rybníka kousek od Slavonic 😉
    V létě jasná koupačka, za vlhka ohniště... Super.
    Přístřešek u Starého koupaliště
    49.0095399N, 15.3169048E
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/kafavepebe

O_THREE
    O_THREE --- ---
    Pokud bys měl cestu přes vesnici Kamenná Horka, doporučuji navštívit luční bar. Ve Snēzne pak Fritzscheho arboretum.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    KARLOSK: Cením tu nádražku. Dekuju. Ideál pro Děčín/PHA.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    KARLOSK: Super. Dík za dohledání reportu.

Tahám si Sawyer mini tak potok stačí. Útulnám se spíš vyhejbam. Moje asociálnost mi nedovolí usnout vedle lidi které neznám. Vyhovuje mi Hamaka + karimáma.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SAKALICEK: Já to šel z Dolní Poustevny do Krásné Lípy a super. Za mě nejkrásnější úsek z Lobendavy do Šluknova kdy se jde po čáře. Je tam hromada německých útulen, ale samá vosa. Úsek Lobendava - Šluknov je navíc dost suchej a chce se předzásobit vodou. Já nenarazil na jedinou studánku a potok jsem netestoval, i když přes filtr by se asi dalo, vypadal čistý, žádná pěna, nic.
    Pokud bys měl na konci trasy hlad, zajdi/zajeď do Jedlové. Luxusní nádražka, dobré pivo a dobré jídlo.

[KARLOSK @ Stezka Českem]
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Cauves, po loňských dvou etapách jsem došel za 11dni do Děčína. V pátek si do neděle střihnu alternativní trasu nejsevernější bod ČR, ať neminu ten patník. https://mapy.cz/s/posalelecu

Šli jste to? Je pls v těchto místech něco co neminout nebo naopak čemu se vyhnout?.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KRISKA: za tepla je tam skvely koupani za kazdym druhym rohem.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: to rozhodně je, ráda tam jezdím. A tentokrát si k tomu přihodím ještě kousek jižních čech.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Česká Kanada je prý tuze nádherná. :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: nekam do tech koncin se chystam pristi vikend, se stezkou to ale nema pranic spolecneho, jen si rikam, ze tam to nemam jeste moc prochozeny :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Už mě to tím vlakem přes celou republiku nebaví. Ukrojím Jižní Čechy a Moravu.
    Pozítří sem :)
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/morekedese

Každopádně mě baví jak s výškovými metry pracují mapy.cz a garmin. Předpokládám, že u garminu to bude přesnější. Nicméně posun o 250m už je dost.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Přesně tak. On si všechny oběhnul a v pohodě.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: takzw jsi tam proste prisel a neresil a platil az prisel?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: On tam prý chodí asi třikrát denně. Celkem pohodový chlapík. Za mě přišel nějak okolo půl deváté. Má sice terminál na tisk účtenek, ale platba kartou nejde :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: krkostena je des:D uz se v pulcinskem taboristi da dojit a platit, nebo se musis objednat predem a uhnat majitele? driv si ho musel uhnat jinak si tam nesmel tak me to zatim odradilo tsm jit spat
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MARASAN: Tak výstup by byl v pohodě. To Papájské sedlo z Krkostěny bylo zlo :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KARLOSK: Makyta je notorious :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam