• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHTainted Grail: Fall of Avalon

Vstupte do temné reinterpretace artušovských legend v tomto RPG z pohledu první osoby s otevřeným světem. Prozkoumejte svět uvězněný v nekonečném podzimu, buďte svědky pádu legend a dělejte smysluplná rozhodnutí zapletená do komplexního, rozvětveného příběhu.

Tainted Grail: The Fall of Avalon on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1466060/Tainted_Grail_The_Fall_of_Avalon/
    rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: tak tu helmu jsem nenašel.. stejně tak jako špatnou grafiku, o který se furt někdo zmiňuje :D jen škoda, že to v jemnejch gradientech dělá pruhy... nebo aspoň mě jo
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    to brnění mám i s helmou :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    chachá

L4MA
    L4MA --- ---
    PHOW_SAATCH: samozrejme, nenaznacuju ze je to deal breaker. ale to nasviceni, lod pop in, textury, standardni Unity nedostatky... je to proste znat, a neni treba si lhat do kapsy. :)

AIAX: jasny, me nazory recenzentu vubec nezajimaj. spis ze to realne dohral a zminuje objektivni technicky zalezitosti.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Ta holčina vpravo dole je asi jejich in-house poradkyně pro magii. Jako Warhorse zaměstnávají profesionální historičku, tak oni zase čarodějku.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    L4MA: Mortismala jsem nějakou chvíli sledoval, ale ztratil u mě absolutně všechen kredit, když loni prohlásil, že jeho GOTY je Veilguard.

To máš jako v životě. S někým se bavíš, přijde ti docela příčetný, ale pak najednou řekne něco jako "jo a víš, že Země je ve skutečnosti placatá?" a ty pochopíš, že ta příčetnost byla jen zdánlivá.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    10 minut!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    6.7GB patch
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    L4MA: znam spoustu lídí, kterejm se nelíběj Dark Souls, že je to hnusná pokřivená hra, low res textury atd.... a mně to přijde právě naprosto skvělý, atmosférický... prostě metal! :) znam spoustu her, který maj možná skvělou technickou kvalitu, ale často je to jen h*ovno pro masy ovázaný mašlí...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: je to nádherný a krásný, jako tvoje máma.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Je to nyní i oficiálně na store PS5, a tam to stojí tisícikoruňačku.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PHOW_SAATCH: Já si takhle odpálil přídavnou ramku na ZX81. To jsem byl hodně nešťastný, kilo ramky nestačí ani na pořádný hello world ;)
    L4MA
    L4MA --- ---
    recenze po komplet pruchodu - buggy sidequesty, memory leak, underwhelming druha pule, ale sumasumarum "unpolished gem eurojank". :)

Tainted Grail: The Fall Of Avalon - Launch Review
    https://www.youtube.com/watch?v=MpoOeihKoZo

ale teda osklivy to je, ne ze ne.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    No tak, šup šup!

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    tak koupeno, EA sosnuto, tak doufam, ze to v tech 5 nebude zadnej patch na 3h.) jinak je tam ted forcly a nevypnutelny TAA, tak snad to v plny verzi pujde i nejak jinak.. prestoze tady v tehle hre mi to s priostrenim na grafarne neprijde tak hrozne, tak nejsem moc fanda TAA a klidne bych menil.. ja tam mam jakoby sipky u antialiasingu, ze by s tim melo jit hybat, ale mam to sedivy a hybat s tim nejde.. tak nevim, jestli je to jen u me nebo jestli je to kuli tomu, ze je to EA porad?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AXTHEB: občas jsem si ale moh vzít Sinclaira do obejváku na barevnou televizi Tesla, ale jednou se mi bohužel stalo, že jsem ZX odpálil statickou elektřinou ze semišovýho gauče a bylo po legraci.. bylo to tušim u hry DAN DARE :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AXTHEB: Na čb Merkuru ty barvy ale vidět nebyly :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PHOW_SAATCH: rozlišení 256 x 192, 8 barev, ale každý znakový blok (8x8) měl dvě barvy :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Stylizace je na prvním místě, je to jejich první velká hra a jdou správnym směrem. Každopádně DNES release! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam