• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHTainted Grail: Fall of Avalon
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    《Tainted Grail: The Fall of Avalon》OST
    https://www.youtube.com/watch?v=ImU8b0nCqEI
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: nechceš jít zase lidem vykládat svoje kraviny a doporučovat jim mody, který jim rozbijí hru?
    Ten OE má loot upravenej, takže po dosažení 20. levelu se generují věci normálně, s tou prapůvodní verzi to už nemá nic společnýho. Ale ty jsi, jako správná hysterka, hned "opravoval" chyby Bethesdy a linkoval lidem mod, který tam přepíše tabulku, takže jim tam nejen pobíhají lotři se skleněnou zbrojí, ale generuje se to jako o pět levelů horší výbava, takže si moc nevydělají a jen jim hrozí, že za úkoly dostanou místo silných věcí slabé nesmysly. Běž je zachránit, čekaj tam na tebe!
    L4MA
    L4MA --- ---
    mam zbrane vyzadujici STR 3 a nic dalsiho. mam STR 3, a zadny debuffy. vsechny zbrane stejne ukazujou o jeden aktualni DMG min nez je plnej potencial. cim to je?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Pošlete spíš nějaký fotky z TG :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIRIK: tak tentokrat trvalo celej tejden nez doslo na ad holocaustum. zamakals na sobe. :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: nedělej z toho tady Mageo, dík :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: Jen otře? To je jakobys tvrdil, že němci se za druhé o židy jen otřeli. Ty ubohá utlačovaná menšino.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: no já mam chvílema pocit, že jsem naskočil spíš do starýho Gothicu než do Skyrimu... pocity nostalgie u hry, kterou hraju poprvý v životě - zvláštní, ale skvělá kombinace :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ty jo, nevim, jestli to bylo tim, že jsem byl ráno ještě rozespalej, ale zkoušel jsem upgradovat itemy u kováře, upgradoval jsem zbraň, ale další věci mi vylepšovat nešlo, i když jsem měl materiály i peníze... !?!?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: Víš co je zajímavý? Že když se ti kdokoliv jen nepatrně a často i třeba neúmyslně otře o tvojí zbožňovanou Bethesdu nebo tvůj milovanej Ubisoft, tak tu ječíš hodiny jak nadmutá koza, ale nadávat ostatním naprosto iracionálně do kokotů, blbů a idiotů jen proto, že to viděj jinak, ti divný nepřipadá. Takže teď se hodíme zase do pohody a vrátíme se zas na nějakou dobu k tématu, děkuji hezky pěkně.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak jsem tez naskocil, zatim parada...ve dve v noci jsem vyhlasil valku vsem rackum/okridlenym bestiim a sel spat. Questy zatim paradni...at se to nekomu libi ci ne, ta melancholicka pochmurna atmosfera s nakazou stejne pripomina Caelid.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: řvu snad já na tebe, abys sis laskavě zahrál řadu dalších – mnohem zásadnějších RPG a her, které jsem hrál já?

Já se neomezuju na jeden kult, ať už je to DS nebo WoWko, ze kterýho se nakonec rekrutovali jen samý kokoti.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AVATAREK: Jedu jednoručku, ale když vyvolam dva skřety, odvedou pozornost a já zatim vesele backstabuju :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: Řikam ti - nepij ty silný čaje, nedělá ti to dobře :) a dohraj už konečně po sto letech Dark Souls 1, ať vůbec víš, o čem mluvíš :)
    VIRIK: Ano, další kokot! Pro tvoje info: nesnáším soulovky, ten combat mi připadá stupidní. Hry jsou pro mě zábava, když je to výzva, je to pro mě zábavnější. Ať už jde o single player ( třeba Witcher 3 měl fajn obtížnost) nebo competetive multiplayer ( starý cs, vietcong, cod). BTW moje nejoblíbenější hry jsou Duke Nukem, Posel bohů a Gooka
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    To je taková slušná Vávrovo odbočka.

To nemá s tím co jsem psal nic společnýho. Infekce DS blbama a jejich ideologie s tím nesouvisí vůbec v ničem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CLAVEN: Jj, jen tady jsem měl ten text po ruce :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NAVARA: to je starý princíp už z VtM z 1993
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Pročítám si teď nedávno vyšlý Daggerheart (TTRPG) a je mi tam sympatické tohle pravidlo. A výrazně ho preferuji oproti autistickému trvání na "rule as written" i kdyby se z hraní mělo stát utrpení.
    Obzvláště u single-player, kde není kompetetivní scéna, není imo co řešit - a to včetně fanatických #nochanges, které si ten svůj styl mohou ponechat, aniž by to ublížilo ostatním.

THE GOLDEN RULE
    The most important rule of Daggerheart is to make the game your own. The rules included in this book are designed to help you enjoy the experience at the table, but everyone has a different approach to interpreting rules and telling stories.
    The rules should never get in the way of the story you want to tell, the characters you want to play, or the adventures you want to have.
    As long as your group agrees, everything can be adjusted to fit your play style. If there’s a rule you’d rather ignore or modify, feel free to implement any change with your table’s consent.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    proboha, další kokot, co si ymslí že smyslem hry je aby byla příšerně těžká, hledá jen nejefektivnější silovej build a nechápe, o čem ty hry jsou. Výsledek toho DS kultu idiotů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam