• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHTainted Grail: Fall of Avalon
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    PHOW_SAATCH: Já doufám ve svlékací mody a úpravu hráčského avatára; jako smířit se s tím, jak to vypadá, není problém, ale kdyby byla možnost s tím něco udělat, tak po ní sáhnu :D míním na stabilní verzi hry za rok, teď mi stačí, že musím čekat, než fixnou to propadání texturou, LOL.

VIRIK: A je to boží quest, odkaz na Einstürzende Neubauten v ceně.
    Tady je moje

VIRIK
    VIRIK --- ---
    tohle není špatný brnění

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: mam soundtrack i artbook na Steamu... ale ten artbook je trošku spoileroidní, takže doporučuju prohlídnout spíš až po dohrání
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Ad soundtrack

Na youtube music, apple music, nejspíše i Deezer a dalších službách, to naleznete pod jménem autora Andrzej Janicki.

Koupit se dá třeba na iTunes store za 199 korun, což za podporu tak talentovaných lidí není mnoho.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    proti gustu žádnej dišputát, ale já si to dobrovolně rozbíjet nebudu :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: no, modaře nezastavilo u OE to, že jde o poměrně mladou verzi U5, tak u TG je rozhodně nemůže zastavit to, že to jede na engine, který má tooly zdarma a není problém si tam toho hodně vyrobit.

Jako časem stvoří i mapy, dungeony, věci, domy. Asi budou brzo i mody na modely postav.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já doufam, že žádný mody nebudou :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já jinak jenom doufám, že první mody do Tainted Grail budou třeba baťohy na nosnost a ne přepisování logiky hry, nebo kulomety. I když...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    《Tainted Grail: The Fall of Avalon》OST
    https://www.youtube.com/watch?v=ImU8b0nCqEI
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: nechceš jít zase lidem vykládat svoje kraviny a doporučovat jim mody, který jim rozbijí hru?
    Ten OE má loot upravenej, takže po dosažení 20. levelu se generují věci normálně, s tou prapůvodní verzi to už nemá nic společnýho. Ale ty jsi, jako správná hysterka, hned "opravoval" chyby Bethesdy a linkoval lidem mod, který tam přepíše tabulku, takže jim tam nejen pobíhají lotři se skleněnou zbrojí, ale generuje se to jako o pět levelů horší výbava, takže si moc nevydělají a jen jim hrozí, že za úkoly dostanou místo silných věcí slabé nesmysly. Běž je zachránit, čekaj tam na tebe!
    L4MA
    L4MA --- ---
    mam zbrane vyzadujici STR 3 a nic dalsiho. mam STR 3, a zadny debuffy. vsechny zbrane stejne ukazujou o jeden aktualni DMG min nez je plnej potencial. cim to je?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Pošlete spíš nějaký fotky z TG :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIRIK: tak tentokrat trvalo celej tejden nez doslo na ad holocaustum. zamakals na sobe. :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: nedělej z toho tady Mageo, dík :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: Jen otře? To je jakobys tvrdil, že němci se za druhé o židy jen otřeli. Ty ubohá utlačovaná menšino.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: no já mam chvílema pocit, že jsem naskočil spíš do starýho Gothicu než do Skyrimu... pocity nostalgie u hry, kterou hraju poprvý v životě - zvláštní, ale skvělá kombinace :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ty jo, nevim, jestli to bylo tim, že jsem byl ráno ještě rozespalej, ale zkoušel jsem upgradovat itemy u kováře, upgradoval jsem zbraň, ale další věci mi vylepšovat nešlo, i když jsem měl materiály i peníze... !?!?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: Víš co je zajímavý? Že když se ti kdokoliv jen nepatrně a často i třeba neúmyslně otře o tvojí zbožňovanou Bethesdu nebo tvůj milovanej Ubisoft, tak tu ječíš hodiny jak nadmutá koza, ale nadávat ostatním naprosto iracionálně do kokotů, blbů a idiotů jen proto, že to viděj jinak, ti divný nepřipadá. Takže teď se hodíme zase do pohody a vrátíme se zas na nějakou dobu k tématu, děkuji hezky pěkně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam