• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRIZON4: vraci to vse.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Neprichazis tim o suroviny ? Nebo to vraci 100% materialu ?
    *Tier 6 strojum

Jinak jeste clovek to nemusi mit postaveny furt, takze to neni zas takova farma, jak se zda. Mit postavenej vehicle porad nema smysl. Takze kdyz ho potrebuju, tak zrusim treba medium chem rafinery, postavim vehicle, nem mk6 orni treba, zrusim vehicle a postavim zpet medium chem.
    LAAZI: holt toho vic uveze a ma misto pro ctyri lidi. Krom toho muze mit raketomet, boost i cargo zaroven, scout je rychlej a to je vse, no.

Jinak ty tier 6 budovy se stavi v deep desert, kde stoji polovinu a ne v haga. Jejich hlavni smysl spociva v tom, ze udelaj vic matrose z min matrose :D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Ta assault ornitoptera je teda neprakticka svine, sem si rikal, ze ma inventar i booster, takze bude lepsi na pohyb po mape s boosterem, ale ona proste i s tim boosterem leti pomalejc nez scout ornitoptera, nejde schovat do ovladace a zabira mista jak 4 ty scout ornitoptery, sem kvuli tomu musel zrusit svou prvni zakladnu ve skale na jihu a postavit si u mainu hangar (pac ziju sen anarchokapitalisty a neplatim dane, beru to malo mista jako challenge, jestli tam dokazu naskladat co potrebuju)(coz asi u tech fakt velkejch veci nende, ale ty jsou imho stejne pro guild play)
    ja to delal nejak prubezne, tak me to moc nesralo, ale jo, je to trochu repetetivni :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Jinak musim rict, ze zatimco ta survival/exploration cast je super adiktivni a imerzivni, tak ten bordel okolo jako, mechaniky, bugy, questy atp me uz zacina trochu srat :) jakoze aktualne delam atriedes rep questline a quest n+1 - report to thufir hawat letim na kraj mapy, world map do arakeenu, bezim pres celej arakeen, pokecam s thufirem, quest +2 - report zpatky k pani, tak zase zpatky pres celej arakeen, vychytrale jsem vletel do Basinu z ty strany kde bydli pani, let do atriedes zakladny, pokecat s pani - quest +3 - mas nekoho zabit... wait for it... v arakeenu, to jako opravdu? v roce 2025?
    KRIZON4: zmacknes tab, social, add friend a muj nick je McAloud. Ptipadne mam discord :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, asi klidne. Ja prisel o vsechno na jinym serveru, netuse co je quicksand jsem do nej vjel motorkou, ta vybuchla, a nemel jsem sanci se dostat zpatky do baze postavit novou. Sezral me cerv.
    Takze se klidne presunu na Chapterhouse, a zacnu znova. A postavim si Atreidskou bazi. A bude vetsi a hezci.

Jak vas tam teda najdu ?
    Nevim, jestli za to mohl ticket, ale uz se mi v orni zas objevily :)
    A vono jde mit jen jeden char? Tak tim muj plan na ziskani jolt mece pada :(
    Tak prisel, sice mi to vypsalo, ze jsem ho vzal, ale v inv neni :D
    Tak neprisel, zmackl jsem take all a msm ho v invu, ale v orni videt nebyl. Uff :)
    Lol prave jsem prisel o syndicate set. Mel jsem ho v orni, relognul jsem a orni prazdna :D
    Jo a je mozny se presouvat mezi sietchi, uz to neni vazany postava / sietch.
    KRIZON4: ja uz jsem harkonnen bitch oficialne :D

Ja a errtu jsme na chapterhouse / fajr. Premejslim o rozjeti nove postavy, protoze jsem prisel o nejlepsi mec, kterej se da ziskat jen z questu, tak muzem spolu. Sezral me cerv, kdyz jsem stavel bazi a presahl jsem do jeho rajonu a nevsiml jsem si, ze se na me riti :D

Jinak pomalu grindim veci z posledniho tieru, mam peknou, velkou harkonnen bazi a vsechny vozitka :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hrajete nakonec s Harnonneny ? O vikendu jsem k Dune pricuchnul, klidne bych zacal znovu na serveru kde uz nekdo je, jak vas tam najdu ? Predpokladam ze asi nevadi kdyz se v gilde michaji A a H postavy ?
    Jo a dal jsem ti associate do svy baze, ktera je u aluminia, tak ji muzes pripadne vyuzit, at nejezdis pres pul mapy.

Kdybys potreboval nekde poladit prava, nebo helfnout s jasmiem, napis. Mam dnes volnejs v praci, tak muzu vypomoct i pres den ;)
    ERRTU: cim silnejsi, tim vic vytezi. Vetsinu matrose na mk5 muzea natezit uz ted, zbytek se da koupit v crossroads. Doporucuju teda udelat rovnou mk5. Zbytek klidne mk3.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AVATAR: uz obracim vyrobu a presmerovavam zdroje :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam