• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAAZI: ship wrecky radsi vynechavam, pripadne tam lezu v postradatelnym equipu (i kdyz pyzlat se s npc je opruz) a s orni v baglu. Tam to holt particka typku u posledni bedny muze hlidat. Lepsi behat laby, no.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    AVATAR: A pred pristanim poscanovat a kdyz vidim hafo vody, tak nepristavat :p Spis budou problem ty dungy, to ma vsecko jeden vychod, to je tak udelat blizko zakladnu, schovat veci do ni a behat tam jenom s tim co mas na sobe.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KRIZON4: Ve vermilion gapu je imho objektivne dobrej napad postavit bazi na sutru kde je tradepost (Anvil) protoze a) je to u tradepostu, takze kdyz odnekud doletis tradepostim fast travelem, tak ses hned u baze b) mats na dalsi pultier i.e. carbon na steel je jenom pres jeden pisek (a stejnym smerem je i mats na cobalt).
    Navic existuje sance, ze tam nekdo z tech baraku opustil, takze muzes zasquatovat :p
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, jo, zjevne blbej flek. Taky cemu se divit, kus mapy plnej surovin, necim to musi zabit.

hele az budu mit orni, tak to bude urcite jinej level, ale ted mam motorku lvl1 a hledam misto na stavbu prvni advance zakladny. proste neni tak moc casu na grind.
    LAAZI: hele neni to tak hrozny. Staci sledovat chat, oni to lidi hlasej, kde je kdo napadl. A kdyz nevidis v chatu azbuku a dotazy why you crying, its pvp zone! Tak jsi vetsinou v klidu. Hlavne se rozhlizej (pravy mysitko behem plachteni a pred pristanim / tezbou) a budes v pohode.

Ono je relativne tezky se trefit, kdyz letis rychle a strafujes, takze se da docela dobre zdrhnout, kdyz se nenechas prekvapit.
    KRIZON4: vybral sis misto, nad kterym lita, no. To je sois nedomyslenost z tve strany :D

Az budes mit orni, tak te prestanou trapit uplne. Anebo se prestehuj ke me ;D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KRIZON4: Hele proste kdyz se podivas nahoru, tak vidis tu lod kudy leti a ona proste lita pomalu v kruhu, furt stejne, jak zacne noc tak se objevuje vzdycky na stejnym miste, zatroubi a o 10 vterin pozdejc zacne patrolovat. I ten pattern tech svetel je vzdycky stejnej (napr. pravidelne posle jedno single svetlo za sebe, aby sis nahodou nemyslel, ze uz jsou pryc).
    Takze staci jednu noc koukat nahoru a podivat se kudy to leti a dat bazi jinam, v podstate je to cely o znalosti terenu.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, asi jo, primarne jde o to ze jsem si nasel misto kde by bylo fajn postavit bazi, ale presne pres to lita ta zkurvena lod.
    "schovat se nez to preleti" je rada dost k nicemu, prijde mi ze to tam otravuj fakt porad. Kdykoli v noci vylezu ven a jedu kamkoli, tak me to nekde chyti, a vecne pred tim utikam aniz bych udelal cokoli jinyho.

Takze jsem asi fakt v blby casti mapy a nic se s tim delat neda. OK, holt dalsi za me nedomyslenost hry.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KRIZON4: Tak staci se schovat nez to proleti, lita to furt dokola stejne a ty lode tam jsou tak 4 na cely mape? Takze je tam imho dost mist, kam nelitaj. Imho treba v okoli tradepointu nelitaj (ale tam je prebarakovano)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Protoze v okamziku kdy se tam nastehuju nemam sanci je sundat, a silene to otravuje v noci. Snazim se natezit nejaky zelezo a stavet zakladnu, resit si svoje, fakt nemam chut na to kazdych par minut tlouct s presilou zoldaku.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KRIZON4: Proc? Donaska vody az k zakladne - co vic si prat?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Doraz, ve vermilius gap me neuveritelne serou ty nocni searchlights a nasledujici CHOAM mercenaries. Da se s tim neco delat ? nebo proste jedine reseni je co nejrychlejc prekousat iron, a tahnout i se zakladnou do hajzlu ?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Se tam nekdy nad ranem zaletim podivat, treba tam tech rusaku moc nebude :p
    LAAZI: a na d6 jsou dve nody na sektor, az v pvp jsou skaly obsypany titaniem a stravidiem.
    LAAZI: ono v kazdym tom sektoru tech skal zas tolik neni, aby byla nutna presna pozice. Moje mapa ma tu vyhodu, ze je nejrychlejc updatovana, vetsinou do dvou/tri hodin po patchi.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LAAZI: Ale koukam neni tam teda asi vsecko.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Deep Desert Map & Loot Tables - Dune Awakening
    https://www.method.gg/dune-awakening/deep-desert-companion
    prijde mi, ze tam jsou primo pozice, zatimco na tom tvym odkazu je jenom ze to je v tom sectoru? + je tam loot
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja to taky hraju vicemene solo. Planuju se nejak doplacat na konec, a pak se uvidi, klidne se pak pujdu nekam v deep desert podivat ve skupine.
    Kazdopadne podelit se o zdroje na stavbu baze by bylo fajn. Shanet koreni v jednom je dost na dlouho.
    On ten coop do mk6 neni moc treba, no. Ale chodit solo v deep desert mk6 laby je dost o hubu. A tezit titanium, kdyz ti nad hlavou litaj toptery agresivnich rusaku a jsi bez ochrany, to je primo o zivot :D

Zatim jsem mel teda kliku a bud jsem se vcas schoval nebo zdrhnul, ale nervy jsou to vzdycky ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam