• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: Jsem tam. Rambam. V dobe železa na začátku. Pošli invite. Online v noci..
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    KRIZON4: hint je v popisu questu
    KRIZON4: hele ja to nejak zbugnul a zadny clues mi to nedavalo, az kdyz jsem trialy dojel, tak mi je to zacalo haluzacky hazet. Jel jsem podle googlu :D
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, doraz. Druhej trial. Journey mi rika "locate the second trial" a posila me zpatky do Mihna cavern.
    Vim ze je to nekde ve Vermilius gap, to si vygooglit umim, ale zajima me zda v Mihna cavern neni schovana nejaka in-game stopa ktera me tam posle ? Netusite nekdo ?
    Ja vcera stavel kompaktni bazi v dd. Je to jen zakladni nerozsirena kostka, ale narval jsem tam vsechno. Melanz uz mi chybi jen na spice infused generatory, ktery potrebuju 4, abych utahl vse bez nutnosti vypinani.
    Jinak tvuj plan imo neni realnej, je omezeno, kolik muzes mit cisteren. Nevim, jestli limity rozsireni baze nezvysi a jestli je nejak (krom cervu a existujicich budov) rozsirovani omezene. No, jsem zvedavej k cemu dojdes :)
    DOOMGUY: ale teraformace prijde az v dlc za dva roky... :D
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Já si teď splnil cíl mít v základně milion vody, tak teď next target je deset milionů vody :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Tak potvrzuju, teď jsem zkusil nemačkat LMB jako debžot a na pohodu :D dík
    AVATAR: j, pardon. Hák teda používám hodně na skákání :)
    OTAKAR: myslis troopera? Ten ma hak, kterym si nepritele pritahni, tim ho rozhodis a muzes dat silnej utok. Ale jsou sikovnejsi skilly, no. Bene geserit a swotdmaster jsou na blizko sikovnejsi. Ja skoro nestrilim zas, jen snipou z dalky na zacatku fightu, pak uz to rezu :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    OTAKAR: Jakmile se dopracuješ k téhle zbrani, není třeba se s melee vůbec nijak trápit.

House Drillshot FK7 - Dune: Awakening Community Wiki
    https://awakening.wiki/House_Drillshot_FK7

OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Zkusím se na to zasoustředit, já to spíš zkoušel prostřílet.
    No, classu, byl jsem dost nízko, ale rozjížděl jsem mentat/gunner.
    OTAKAR: parry je easy, okno oproti soulsovskam velike. Asi to mackas moc pozde :)

Co mas za classu?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Jako odvěký Souls hráč bych se měl stydět, ale prostě mi to nějak nejde :D
    OTAKAR: shielded musis na blizko. Parry a silnej utok. Pripadne skill a silnej utok.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: No, tak já jsem zatím rád, že přejedu pár dun a nesežere mě červ :D tohle zní už jako hodně advanced postupy.
    Plus jsem zatím nenašel efektivní způsob likvidace shielded nepřátel, to je vždycky boj o život. Patrně bych potřeboval lepší gear.
    OTAKAR: asi jsi cestoval z harkonen do arrakeenu nebo naopak, ale do basinu zadara.
    Ja vydelavam prevazne prodejem equipu traderovi v hubu. Ale z toho jsou slusny prachy az s mk5 equipem v sheolu, kde jsou ship wrecks ve kterym je vzdy nejakej kousek equipu v rozmezi 200-500 solaru + 300 solaru v kazde bedne a da se to obletet za 10 minut a tech beden je tam tak 15, kdyz to beru ergonomickou cestou. Dohromady cca 20k za tech 10 minut. Ale jsou efektivnejsi metody. Jen v tom sheolu jsou i (mimo jine) i syndicate armor blueprinty, coz je do mk6 nejlepsi brnco. Ale tam to chce protiradiacni oblek, no
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Aha, já měl pocit, že mě zkásla i na cestu zpět. Tak dobrý vědět. Jsem si říkal, co by se stalo, kdybych neměl prachy na cestu zpět :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam