• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CICA
    CICA --- ---
    MAIMONIDES: Je to sice oklikou přes ostrůvky, ale s classic radiem to utíká. Ale už mám assault toptéru, tak to zkusím jinak. Zase s buggy mk5 kufrem se toho navozí docela dost na jeden zátah.

Jinak, nějaké tipy jak farmit titanium? Chat je plný zvěstí, že hlavní titanium ostrov okupují rusáci. Tak zkouším menší ostrovy PvE i PvP a je toho pomálu
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    CICA: dojedeš zpět přes poušť buggynou? Tak na to nemam nervy.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vyborny patch notes :D

FEATURES AND CHANGES
    Added more rock islands in Deep Desert, primarily in the PvE area, to allow for more resources and real estate for base building, effective on July 29th after the Coriolis Storm apex.

If you encounter a connection issue while crossing between servers in the Deep Desert and leave your ornithopter, it will be teleported to the respawn location, alongside you.

Ben, if you’re reading this, your base power is out.
    CICA
    CICA --- ---
    Kolik lidí, tolik způsobů těžení Jasmia. Já mám base v Mysa taril u hranice s Jamal Eifrit a Western Vermillion, takže scoutem doletím s rozloženou buggynou, natěžím jasmium a zpátky to už dojedu. Assault ornitoptéru ještě nemám, ale asi na ní přejdu, když to tu čtu. Hlavně kvůli tomu, že z buggy zdola nepoznám, když je to jasmium vytěžený.

MAIMONIDES: Dík. Již poučen, mám teď mám flour sand před domem :D

AVATAR: Já jo, ale pořád nikam nespěchám a v DD jsem taky ještě nebyl. V betě jsem všechno rushoval, tak teď si dávám načas. Až to přestanu hrát, jako singleplayer, tak bych se výhledově i přidal, in-game: Roland Saladar.
    Fok, ten carrier je drahej jak svin. Chce dva boky a dva ocasy, s tim jsem nepocital :D
    LAAZI: ja si v assault do dd netroufam. Pouze scout s mk6 motorem a kridlama bez raketometu. Zatim me nikdo nedostal. Vetsinou to hned vzdaji, protoze je to agilni, rychla mrska. Ale je to teda dost na srabaka :D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Rip assault ornitoptera.
    To sem takhle letel nafarmit koreni na 45 melanze na cosi a vyjimecne ne nad ranem ale odpoledne, takze samozrejme prvni vybuch koreni sem se potkal s borcem co sbiral v assault orni a druhej v scout orni s raketama mu delal bodyguarda. Tak mi dali jeden varovnej, takze sem zase odledel, setkani plne vzajemneho porozumneni.
    Pak sem lital nad pousti asi pul hodiny a nasel sem 2 maly spoty u kterejch sem pristal, strelil do nich tezitkem a nic, zadny koreni, asi bug.
    Odhodlal sem se teda podivat se i do toho severovychodniho rohu, kde je sice koreni vzdycky, ale vetsinou jsou tam i lide co pisi i fuck your mum bljat do general chatu.
    Nikdo tam nebyl, no po chvili se objevila jedna ornitoptera, hoverovala a nic. V tu chvili jsem mel samozrejme vypadnout, ale rikal jsem si nestrili, tak je asi hodny, ve skutecnosti pouze cekal na druhou cast Island boys ze Sachalinu.
    Takze kdyz mi zacali strilet do ornitoptery, jsem rychle naskocil a rikam si, jak sis to nacvicoval, das booster a nad ne a pak pryc, no leda hovno, protoze v tu chvili jsem uz nemel ani booster ani jedno kridlo, takze jsem se chvili snazil nejak klickovat, ale postupne sem prisel o dalsi kridla az to proste neletelo dal, tak jsem pristal, preskocil do scout orni z magicke hulky a odletel mavajic sve assault ornitoptere, kterou zrovna zral cerv.
    Peak gameplay.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Na to by melo pomoct mit obe baze pobliz kraje mapy a litat pres overworld misto po hagga basin
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    DOOMGUY: v radioaktivni zone..?
    DOOMGUY: problem je v te assault toptere, ktera toho unese podstatne min, nez carryol
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Pokud se bavíme o efektivitě. Ofc s carryall ve více lidech by to byla větší zábava.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: nic nevozis sem a tam. Přiletís přistaneš na střeše vyjedes z garáže přímo do poolu s krystaly. Natezis nalozis zaparkujes zamknes odletis. Operace na 10 min s cestou tam o zpět a vezeš full assault náklad domu. Ručně to rychleji fakt nenatezis.
    MAIMONIDES: no, j musim prvne postacit carryol a sandcrawler, chce to tuny matrose. Ale makej! :D
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: Velice velmi rád, jen musim doequipovat na t5 level..
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: ikdyž tool ztratíš, tak to stored vehicle přežije, prý
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: heheh, já jí měl plnou jasmia, čili byla zaparkovaná kousek od místa smrti - jako respawn point po sežrání červem dobrý. Akorát jsem se nahej proběhl pod palbou Harků:)
    MAIMONIDES: v jeskyni primo pod velkym wreckem je bedna s 1600 sol a unikatnim brncem, jinak je zbytek prazdnej.
    MAIMONIDES: s tu orni jsi ztratil? Ja mel po sezrani cervem furt vehicle tool u sebe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam