Rip assault ornitoptera.
To sem takhle letel nafarmit koreni na 45 melanze na cosi a vyjimecne ne nad ranem ale odpoledne, takze samozrejme prvni vybuch koreni sem se potkal s borcem co sbiral v assault orni a druhej v scout orni s raketama mu delal bodyguarda. Tak mi dali jeden varovnej, takze sem zase odledel, setkani plne vzajemneho porozumneni.
Pak sem lital nad pousti asi pul hodiny a nasel sem 2 maly spoty u kterejch sem pristal, strelil do nich tezitkem a nic, zadny koreni, asi bug.
Odhodlal sem se teda podivat se i do toho severovychodniho rohu, kde je sice koreni vzdycky, ale vetsinou jsou tam i lide co pisi i fuck your mum bljat do general chatu.
Nikdo tam nebyl, no po chvili se objevila jedna ornitoptera, hoverovala a nic. V tu chvili jsem mel samozrejme vypadnout, ale rikal jsem si nestrili, tak je asi hodny, ve skutecnosti pouze cekal na druhou cast Island boys ze Sachalinu.
Takze kdyz mi zacali strilet do ornitoptery, jsem rychle naskocil a rikam si, jak sis to nacvicoval, das booster a nad ne a pak pryc, no leda hovno, protoze v tu chvili jsem uz nemel ani booster ani jedno kridlo, takze jsem se chvili snazil nejak klickovat, ale postupne sem prisel o dalsi kridla az to proste neletelo dal, tak jsem pristal, preskocil do scout orni z magicke hulky a odletel mavajic sve assault ornitoptere, kterou zrovna zral cerv.
Peak gameplay.