• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    Povedlo se vám něco a nemáte to komu říct, protože je to prostě váš osobní win, vaše osobní čárka? Udělali jste dobrej skutek? Dobrej koláč? Podařilo se vám úspěšně pomstít svoji čest? Dejte to sem.

Hned po spuštění skupiny padla otázka, jaký je rozdíl oproti diskuzi [Achievement unlocked]. Tady je laťka na zemi a můžete oslavit jakkoliv malé nebo velké všední nebo nevšední úspěchy.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: ♥️
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SALVATOR: musíme to naplánovat tak, abych měla další den volno a ukážu ti, co ti na očích uvidím :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: Tak to zase chci vidět já.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: Nojo, vidíš, já úplně zapomněl, že byl návrh na sraz.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Ja chtěla vytáhnout eso z rukávu, že si levou nohu zvládnu dát za krk, ale teď jsem to chtěla zkusit a málem jsem slítla z postele :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SALVATOR: to musím vidět ;) připrav se, že budu příště žadonit :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: Hypermobilní ramena a mrštný jazýček

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SALVATOR: to nene :D hned jsem to zkusila :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Když už jsme u loktů, já si dokážu olíznout svůj vlastní!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Urobim bez problemov stojku na hlave, dotknem sa kolenami laktov a zasa sa vratim do stojky na hlave.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Podařilo se mi už natolik proniknout do agendy finanční správy, že jsem včera mohla vysvětlovat jejich zástupkyni v našem projektu, jak se v konkrétních případech řeší daňový bonus. Odpoledne jsem pak byla přednášet v KPMG a na místě jsem vymyslela elegantní řešení problému, nad kterým dumali odborníci týden. ☺️
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LORD_DE_SEIS: No tak to je teda zajímavý, bývalý kamaráde!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MARKYSHA: z bílých nečokolád mám nejradši studentskou pečeť, klidně se s tim taky pochlubim :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALVATOR: ono je to spíš do přiznejme se, ale já mám hrozně ráda bílou čokoládu Milka (a ano, vím, že to není čokoláda a je to ta nejhorší sračka, co si z těch čokolád můžu koupit:-))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LORD_DE_SEIS: Bez skrupulí přiznám, že to byla voříšková Orion, protože jak sem zmínil jinde, když dojde na čokoládu, mám laťku proklatě nízko.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SALVATOR: teď by ale měla ještě proběhnout diskuze, zda-li to byla pravá čokoláda a né nějaká Milka, Lindt nebo podobná náhražka čokolády
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    V praci sme urobili nieco neskutocne, dotiahli projekt co sa zdal samovrazednou misiou a vyzera, ze to pojde na miliony zakaznikov. Som dobra, chcem bonus a vylezte mi vsetci na hrb.

A objednala som luxusnu kuchynsku dosku z umeleho kamena.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    SALVATOR: díky, to už si dopočítám :)
    Dobrá práce!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PREKOTKA: Nějak mi vypadlo "několik", nebylo tam konkrétní číslo :⁠-⁠D
    Ale kupoval sem ji ve čtvrtek odpoledne, jestli se nepletu.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    SALVATOR: kolik? Kolik dni? Bez toho cisla neusnu!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska jsem po asi pateru odkládání si došla na krev kvůli endokrinologi (ještě teda musím zajít na tu endokrinologii samou:-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam