• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    SOLAR
    SOLAR --- ---
    Ten vrch vyzerá fest dobre, ale nieje spodok trochu suchý? inak 10/10
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Já myslím, že když to nabídne k volnému odběru, tak bude muset ještě dopéct, aby uspokojil poptávku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GREAT_R: Vyšné Vlkodlaky také přijímají švestkovou s mákem. Mimochodem doporučuju zkusit dát mák i/nebo do drobenky. Moc dobré, vyzkoušeno: [SALVATOR @ JIDLOOO, ZRADYLKOOO...fotky drazdici chutovy poharky aneb slintaci klub :)]
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Kynutá švetsková s makem. Tentokrát ji nenechám chytit penicilin. Část prostě půjde k ledu.

ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    Udělala jsem řidičák, i když se mi do toho vůbec nechtělo a byla to strastiplná cesta (urážející komisaři, autoškolák, co věčně neměl čas atd.) :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VANEK: bovino.cz za 105 litr.
    VANEK
    VANEK --- ---
    HOWKING: Do prkýnka. Kde a za kolik? :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Dneska jsem sehnal první burčák. Ruční sběr. Dva litry. Už mi zbývá sotva tři deci :D
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    WEWERKA: wow, to jsou kilometry, respekt!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jedna pro imunitu, zvládla se s tou sračkou celkem rychle vypořádat.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    opravdu jsem si ten sickday vzal a zítra si půjdu pro nemocensku. Ale ještě musím ppředat, co jsem včera vyrobil...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Opravil jsem věšák na prádlo.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Když už jsme byli v nedalekém planetáriu, můj impulsivní nápad nás dostal na horskou dráhu ve Stromovce.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    mam kovid a zatim neumiram - dobře, muj imunitni system
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Zvládla jsem uspořádat Theriánský sraz a mít na krku deset rozjívených puberťaček v maskách. Ještěže se na každým pátým kroku fotí, tak jsem jim stačila. Podruhé se pochlubím, až je konečně donutím jet domů:-))
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Vyměnil sem poslepu žárovku pravýho světlometu u Renault Megane 2.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Dostala som znovu “above” hodnotenie v praci. Premyslam, ze “met” som mala len vlastne prvy rok v prvej praci, ked som mala 25.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Vyřešil jsem ve 3 ráno havárii vody u nás v domě. Dostal se přes 3 zamčený dveře, našel, vyřešil, pustil HUV a poslal ještě mail.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    SH_PANDA: Uctivý hlubokosklon. Teď se začínám trošku bát STK, která na podzim čeká ten můj poděděný stroj, který většinu času stojí na dvorku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam