• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    Povedlo se vám něco a nemáte to komu říct, protože je to prostě váš osobní win, vaše osobní čárka? Udělali jste dobrej skutek? Dobrej koláč? Podařilo se vám úspěšně pomstít svoji čest? Dejte to sem.

Hned po spuštění skupiny padla otázka, jaký je rozdíl oproti diskuzi [Achievement unlocked]. Tady je laťka na zemi a můžete oslavit jakkoliv malé nebo velké všední nebo nevšední úspěchy.
    rozbalit záhlaví
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    SOLAR: nejsem u kynutejch ještě moc přeborník, ale co jsem tak zatím pochopil, tak když je náplň moc šťavnatá, promočí to těsto a to se nezvedne. Naštěstí je to dobrý těsto, hodně to solím. Příště je tam ty švestky víc zatlačím a pokrájím jich tam víc - mám ještě jeden nesklizenej strom. Tohle je tak hodinu po vytažení, pozdějí to zas trochu natáhlo vodu ze vzduchu a zvedlo se to do vejšky.
    SOLAR
    SOLAR --- ---
    Ten vrch vyzerá fest dobre, ale nieje spodok trochu suchý? inak 10/10
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Já myslím, že když to nabídne k volnému odběru, tak bude muset ještě dopéct, aby uspokojil poptávku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GREAT_R: Vyšné Vlkodlaky také přijímají švestkovou s mákem. Mimochodem doporučuju zkusit dát mák i/nebo do drobenky. Moc dobré, vyzkoušeno: [SALVATOR @ JIDLOOO, ZRADYLKOOO...fotky drazdici chutovy poharky aneb slintaci klub :)]
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Kynutá švetsková s makem. Tentokrát ji nenechám chytit penicilin. Část prostě půjde k ledu.

ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    Udělala jsem řidičák, i když se mi do toho vůbec nechtělo a byla to strastiplná cesta (urážející komisaři, autoškolák, co věčně neměl čas atd.) :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VANEK: bovino.cz za 105 litr.
    VANEK
    VANEK --- ---
    HOWKING: Do prkýnka. Kde a za kolik? :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Dneska jsem sehnal první burčák. Ruční sběr. Dva litry. Už mi zbývá sotva tři deci :D
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    WEWERKA: wow, to jsou kilometry, respekt!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jedna pro imunitu, zvládla se s tou sračkou celkem rychle vypořádat.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    opravdu jsem si ten sickday vzal a zítra si půjdu pro nemocensku. Ale ještě musím ppředat, co jsem včera vyrobil...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Opravil jsem věšák na prádlo.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Když už jsme byli v nedalekém planetáriu, můj impulsivní nápad nás dostal na horskou dráhu ve Stromovce.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    mam kovid a zatim neumiram - dobře, muj imunitni system
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Zvládla jsem uspořádat Theriánský sraz a mít na krku deset rozjívených puberťaček v maskách. Ještěže se na každým pátým kroku fotí, tak jsem jim stačila. Podruhé se pochlubím, až je konečně donutím jet domů:-))
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Vyměnil sem poslepu žárovku pravýho světlometu u Renault Megane 2.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Dostala som znovu “above” hodnotenie v praci. Premyslam, ze “met” som mala len vlastne prvy rok v prvej praci, ked som mala 25.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Vyřešil jsem ve 3 ráno havárii vody u nás v domě. Dostal se přes 3 zamčený dveře, našel, vyřešil, pustil HUV a poslal ještě mail.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    SH_PANDA: Uctivý hlubokosklon. Teď se začínám trošku bát STK, která na podzim čeká ten můj poděděný stroj, který většinu času stojí na dvorku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam