• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    SPIKE411: Asi tak. Pro mne, která zkusila jen pár specializovaných prodejen v obchoďácích a vždy odcházela s něčím, co se za pár měsíců nedalo nosit, nebo s pocitem, že nic bez kostic nikdy mít nemůžu, protože to paní říkala, si vzpomněla, že existuje někdo, kdo se v tom vyzná, a u koho se nemusím už tak moc stydět.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: dnes rano tomu neni jinak s:)

LIMETA
    LIMETA --- ---
    ELIZHANNAH: Minutu po otevíračce měla narváno. Většina zákaznic byla z těch stálých a dost kolem jejího věku a starších. Jednou si zatrpěly a už jí na pomoc do kabinky nepotřebují. Pak matky s dcerami pro plavky, tam si taky poradí samy. Já ani ten obchod neprošla, abych si našla něco, co se mi líbí. Prostě jsem byla šoupnuta do kabinky a nosilo se mi, ani závěs se neobtěžovaly zatahovat, však jsi mezi ženami, stydlíne.
    Nechtěla jsem tu rozvířit nakonec nechlubící se diskuzi, omluvuji.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ALEXIS: To bys snad neřekla třeba o Limetě.

Prostě Konarovské bylo jednu dobu všude plno, tak si ji lidi doteď spojují s krásnými padnoucími podprsenkami. A bohužel neví, že existují alternativy.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ELIZHANNAH: vrána k vráně sedá?
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    No teda to mi ale řekněte, jak to, že má ale stále zákaznice? S takovým přístupem...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ALESH: Tak to už nikdy víc, max ji tam donesu reklamaci :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    LIMETA: ja bydlim v byte par pater nad tim obchodem. Tahle pani mi huli do oken cely leto. Stoji tam na chodniku s kolegynema a nevybirave hodnoti kolemjdouci.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ALEXIS: Caresse sleduji, no nezkusila jsem. A netušila jsem, že za tím stojí jedna z nyxaček, to bych volila hned jinak. Tak příště. Alespoň už trochu vím, co mám za velikost, s prsama jsem dost jojo efektní. Taky jsem si myslela, že mne změří přes tričko a přinesou první dobrou. Bylo jich požehnaně a stále mám pocit, že na obvodu hrudníku mělo být víc. No snad se trochu vytáhne
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LIMETA: tam jsem byla jednou a dodnes mě to budí ze spaní.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Na rozdíl od LeChatonu, v Caresse mi do kabinky nikdo bez dovolení nelezl, ani na mě nikdo bez výslovného souhlasu nesáhl a už vůbec ta návštěva neobsahovala nátlak, debilní humor a nevhodné poznámky.
    Osobně bych do LeChatonu už nikdy nevkročila.

Kromě Caresse je v Praze ještě Správná podprsenka, kde taky jednají korektně a lidsky.
    REINITA
    REINITA --- ---
    Caresse rozhodně doporučuju, jsou skvělí. Lidské zacházení, velký výběr. Mám od nich asi šest podprsenek - hladké, krajkové, sportovní...
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    Za mě Carrese taky příjemný zážitek.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    DUCATIMONSTER: Tahle proslule nepříjemná paní, za kterou se chodí za tímto specificky ponižujícím zážitkem, je z https://www.lechaton.cz/

ID KLAIR má obchod https://www.caresse.cz/, tam snad mají trochu lidštější přístup (pokud vím, zakládala si na tom, že bez dovolení/domluvy do kabinky nikomu nelezou a na nikoho nesahají, zaměstnankyně by na to měly být školené, ale pochopitelně vlastní zkušenost nemám).
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    LIMETA: Kam se pro to chodí? Manželka se jde příští měsíc nechat prifouknout, tak by se ji pak nějaká padnoucí asi hodila. Díky
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    SPIKE411:Já jsem po rozhovoru s Veselovským (tuším, že naznačovala, že by ho ráda viděla v tangách) nepřestal přemýšlet, co by natáhla na mě. Kdybych měl tipovat, dala by mi jedny z těch spodek s vycpaným zadkem.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    No když je Konarovská tímhle chováním vyhlášená, nemáte lepší jít do Caresse? A případné připomínky vyřešit přímo s ID KLAIR?
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    BERRUNA: Podobná zkušenost.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ELIZHANNAH: já po poznámce, zhruba 20let zpátky, že na moje prsa opravdu podprsenku nemají jsem do obchodu už nepáchla :( objednávám si je. Nicméně jestli správně velikostně a tak, to netuším
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam