Jinak, jak nad tím v průběhu dne dumám, dospěla jsem k uvědomění, že mám okolo sebe vlastně poměrně hodně žen, které jsou starší, nebo nemají ani partnera, natož šanci na prcka, a působí naprosto v pohodě. Zároveň je nesmysl si pořídit potomka zištně proto, aby se o nás ve stáří postaral, když vůbec netušíme, jestli se na nás jednou třeba nevybodnou :D Stejně tak sourozenci, původně jsem si malovala, že jednou budu mít dvě děti, aby to jedno nebylo v životě "samo", ale kde jsem brala tu jistotu, to taky nevím. A v neposlední řadě, jak už tu někdo zmínil, mám taky furt intenzivně pracující rodiče, kteří by na to hlídání neměli čas, nebo rodiče partnera (80 let), kteří už na to pro změnu nemají sílu. Musím se přiznat, že ani to zmražení jsem nikdy neměla v plánu. Vždycky jsem si říkala, že když to prostě nepůjde, tak to tak asi má být a bylo by proti přírodě s tím jakkoliv bojovat. Ale ve chvíli, kdy jsem se dozvěděla svojí AMH, tak jsem se rozhodla to podstoupit s tím, že si případně jednou řeknu, že jsem pro to aspoň udělala max, co jsem mohla...