• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SITH: Ale jo, znala jsem takovou. Od dvaceti vykrikovala, ze deti chce a i se snazila. O tri manzelstvi a 25let pozdeji je za zenitem a bezdetna. Chlapi slibovali, ze “vyhledove” a kdyz ji ruply nervy a rozhodla se nekalym zpusobem “omylem” otehotnet, tak se ukazalo, ze ji pan manzel “az dodelame byt” jaksi zapomnel sdelit, ze je neplodnej a uzival si sukani, nez se mu na to prijde.
    ISCH
    ISCH --- ---
    SITH: Já toho "s tímhle by to šlo" potkala nedávno.
    Fakticky vnímám, ze by byl super otec a zároveň zůstal i partner. Že jestli dítě, tak s ním... Ale rozmnožovací program se nezapl.

Ale jo, jasně, u některých lidí to "nepotkal jsem toho pravého/pravou" je.

Pak teda (ze zkušenosti ex) se může stát "potkal jsem někoho, kdo hodně chtěl, přišlo mi jako dobrej nápad to teda zkusit... No a nebyl. Ale teď je přeci neopustím."
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: skupina "co jste vždy děti chtěli" neexistuje. Na většinu z nás, co děti máme, to také někdy přišlo. A tam šlo právě o to kdy, kde a s kým a za jakých podmínek.
    EKG
    EKG --- ---
    BERUSKA_CA: Jaaaaj, kdyby si moje matka dokazala priznat, ze je lesba. Aspon nekoho by mela v zivote rada. Ale to je marny, jak se to sprajcne v hlave, tak je konec.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MART1NKA: Pripominas mi kamaradku, ktera se s nami ted s nikym nebavi, protoze nesmime rict, co si myslime a ona to chce vyresit tak, jak je nastaveno v jeji hlave.
    V nejakych 34 nasla chlapa na seznamce, protoze strasne chtela deti a ve venkovnim svete nikdo po ruce nebyl. Pan tak trosku hodne pil. Mirne se pribrzdil, ona pud, tak se vzali. Chlap je natura sobecka, nechoval se k ni moc pekne, ale ty dve deti z nej vydolovala. Pit jak car prestal kdyz si nasel kamarada. Chodi spolu ven, jezdi na dovolene ne jak chlapi na vypravy, ale do rodinnych destinaci, u nej v praci “to” vedi. Ona nesmi o kamaradovi nic rict, jinak pan manzel ztropi prisernou hadku. Pokousela se jet s manzelem na romanticky vikend do Benatek, ze tam se to spravi. Videla jsem fotku. Manzel od pohledu srsel stestim :))
    A tak maji manzelstvi ve trech. Ona zuri, ze nemuze kamarada setrast, a ve finale jsou nasrani vsichni - ona, manzel i deti protoze jim je 9 a 7 a vnimaji tu rodinnou pohodu.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MART1NKA: ta poslední věta mi asociuje Hanku Třeštíkovou......prostě za každou cenu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: Inak mam obcas pocit, ze vy, co ste vzdy deti chceli mate nejaku skreslenu predstavu o tom, ako premysla zena (chlapi sa tolko neriesia), co deti nechce.
    Ne, neni to nejake potlacovanie, je to absolutne prirodzeny a vedomy stav, podobne ako sexualita. Bud to tam je, alebo neni. Zaroven sa to moze, rovnako ako sa nam vyvija mozog, vekom zmenit, alebo aj nie. A holky co vedia co chcu si po tom idu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: No, holky co deti hodne chcu si sezenou chlapa, o ktorom su presvecene, ze bude dobry tata v dobe, ked sa rozhodnu to dieta mat. To co vidis ty su asi holky, co tie deti apriori tak nechcu a uprednostnuju pred tym niekoho, s kym budu mat funkcny naplnujuci vztah. A kedze neni, chodia teda do prace.
    Ten prvy typ si ulovi v akomkolvek veku to na ne pride a ten zaklad vztahu pred tym a nejake vizie dlhodobeho fungovania neresi. A dost casto vidim tehotenstva z velmi kratkych ci nefunkcnych vztahov, lebo ten pud je extra silny. Potom sa rozvedu ked idu deti do skoly no. Vacsinou lebo si ona najde niekoho, s kym naozaj chce byt. Rinse and repeat.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SITH: to nejsou jen ctyricatnice......mám dvě kamarádky bývalé ""crazy cat lady"" (fakt hlásaly že dítě jako nikdy mít nechtějí a radši kočku) Potkali vhodného partnera a bum....měly nakonec dítě o dost dřív, než já co děti chtěla.
    SITH
    SITH --- ---
    já pozoruji velmi často efekt, kdy si dívka / žena mezi 30 - 40 neumí najít dobrý vztah kvůli kombinaci faktorů jako špatné hodnoty, špatný výběr partnerů, smůla a kariéra, případě se protlouká životem jako milenka / kamarádka s benefity, což v ní vyvolává pocit, že dítě nechce, respektive nevyvolává pocit ty děti vůbec mít. Pak po 40 přijde razantní obrat, najde se chlap s kterým by to šlo, z fáze "děti nechci" se to velice rychle během tří měsíců přehodí do "tak že bych to ještě teda zkusila", šup do rizikovýho těhotenství a do 45 to pak už tlačí kočárek. Z královen herodesia do totálně zblázněných fulltime bydlenek.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Měli jsme v létě sraz 25 let od maturity a spolužáci mají děti od cca plnoletých po čerstvá mimina :)
    EKG
    EKG --- ---
    BERUSKA_CA: Pred lety si stezoval jeden kolega v praci, ze mu slecna nabizela ciste sexualni vztah. Jako slusne vychovany a neprilis vzdelany chlapec z vesnice ji samozrejme odmitl, protoze to se prece nedela. Ale tem bylo kolem dvaceti, trochu jina dynamika.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Taky děti nemám a je mi 38.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MART1NKA: No chtit muzou, ale takovych jsou plny bary, na to netreba zrizovat ucet na seznamce :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BERUSKA_CA: No mas tam na vyber 4 veci co hladas

Intimacy without commitment
    Fun, casual dates
    Long term relationship
    Life partner

Neviem co tam maju zeny, ale je tam spusta chlapov co chcu sukat bez commitmentu :) neviem ako velmi su uspesni :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MART1NKA: Intimacy without commitment je nejaky kod na “nemam na to, chodit do bordelu”? Ja nikdy na seznamce nebyla a doted jsem myslela, ze zeny hledaji vztah.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KIE: A tak tie vase pupky a vypelichane paperie, ktoreho sa niektori odmietaju vzdat nie je nic atraktivneho :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KIE: Jono, moj najdlhsi vztah bol s takymto jedincom :) co narobis, nic.
    KIE
    KIE --- ---
    MART1NKA: tak posun už je, že to narovinu na seznamku napíšou a protistrana ví do čeho "ne/jde" (resp. s jakým rizikem), podstatně horší je, když někdo tyhle omezení vyjeví až po měsících či létech vztahu (a partnerku tím dostanou do hodně debilní situace, protože přecijen té mužské části společnosti ten čas běží v daném kontextu jinak a budovat nový vztah na to už nemusí být čas).

Jak pravila Věra Chytilová: "..jó, mužský, ti nestárnou. Šediny je zdobí, brýle jim svědčí, vrásky jsou sexy. Žádné křečové žíly. Žádná celulitida. Žádné klimakterium. Ale pak najednou… zdechnou." ;).
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KIE: Videla som na nete novy termin na chlapov 40+, ktori malu na zoznamke “not sure” na to, ci chcu deti a hladaju “intimacy without commitment” - Peter Pan :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam