• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    POZITRON: Povím ti malé tajemství. Jestli ten gay není neplodnej, děti mít může. Mrk mrk.

Panimáma by byla nasraná v každém případě, neboť její život není dostatecně naplněn a smysl její existence by jí poskytlo alespoň rozmnožení genu. Nebo by se mohla chlubit vnoučaty před sousedkou, taky jistě uspokojující pocit
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CELLINDRA: jeste me napadlo, co by asi panimama rikala, kdyby byl syn gay. jestli by vztek a zklamani, ze nebude otcem, vypoustela v tomto pripade primo na nej.

jinak mam kamarada, ktery ma 3 syny, uz dospele, nejmladsimu je 30 a tam to tedy zatim nevypada ani u jednoho, ze by mel mit deti. 2 nejevi zajem o vztahy a prostredni je lehce mentalne retardovanej. to by pani viz vyse uz asi vubec nerozdychala. ups.
    NEI
    NEI --- ---
    POZITRON: Partnerská poradna už mi nějak ve vašem případě přijde jako nutnost, ale nevím konkrétně jakou a kde hledat.
    Mám se ti poptat?
    Offnyx kámoška si jednu nedávno vychvalovala.

___

Jinak ten "freeze" naprosto chápu. Zažívám to se svou vlastní mámou taky, přestože jsem xy let ve všech druzích terapie.
    Ono to zabrnká na nějakej ne/polo/vědomej vzorec a sejme tě to jako rána do koulí a nemůžeš nic a jsi rád že zvládneš odejít.
    Zdravě se vymezovat se snad do konce života jednou naučím.

___

Partner od Cellindry určitě nic nezkazí vlastním podivanim se na vztah s jeho matkou trochu víc odborně. Ale nikdo tady vlastně ještě neví zda už na tom dávno nepracuje.

EKG: Já rodinu navštěvuji kvůli bratrovi, sestře a babičce.

Máma je nutné zlo, které tu s nimi žije. Občas ji mám i ráda a odpouštím a omlouvám ji pro sebe. Momentálně jsem v nastavení kdy věřím tomu že vědomě koná zlé věci.
    Říká že nás Putin zachrání od Ukrajinců a podobné haluze.
    To uvádím jako ilustrativní příklad její velmi pomatené a převrácené mysli.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    OMNIHASH: Je to tak, my co mame matky co vybuchuju co 10 minut s inou picovinou sme nonstop v strehu. Ked sa nejaka moc neprejavuje, ten clovek sa to nema kde naucit. Mna teda tchyne mali vzdy rady, za to moja mamka je schopna pustit obcas fakt neskutocne hlasky. A tata pasivne sedi a je moc hodny. Neni to Samotari level ale blizi sa to tomu.
    MAGENTA
    MAGENTA --- ---
    OMNIHASH: ad "jestli máš představu, že si průměrnej chlap užívá návštěvu tchýně, mam pro tebe špatný zprávy" - tak tohle preci neni o "tchynich", ale o lidech jako takovejch...

Treba ja svyho pritele do rodiny hodne dlouho vubec nebrala (jakoze nekolik let), max. kdyz me treba dovezl k nim na chalupu, tak dostal najist a chvili se bavili...
    Vcera byl poprve u nasich na vanocnim obede a byl z toho uplne nadsenej :D rikal, ze si to moc uzil a ze ma my rodice rad....
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    HAR4NT: Tak primárně se do tohohle rodiče nemaj srat vůbec, kor ve 40, - vylejvat si frustraci ze svyho neštěstí na snase.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    OMNIHASH: Ve vztahu jsem 12 let, myslim že mi nemusíš vyprávět o tehle konsrelacich, vztahy s tchynema naprosto ok z obou stran, bez jakyhokoliv konfliktu, asi jsou to holt dospělý lidi, co sice můžou mít nejakej názor, ale taky jsou si vedomi toho, že do našeho života ve skoro 40 jim je hovno.

Jinak pokud je ze strany tchyně takovýhle osobní vandrovani, tak za mě menší zlo prostě skončit s kontaktem, nikdo nema povinnost poslouchat blbý kecy tchyne a tvářit se jak je to cajk. Rovnopravnost je fajn, nemyslím si ze jde o nějaký vyzobavani něčeho
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    CORNELA: nojo, ale pak je to kus od kusu..nekdo mlci, protoze 'maminka uz je takova', kamosovu tatovi zase tchyne prej rekla neco ve smyslu, ze kdyz ony dve jsou ve sporu, tak by ji prej dost zklamal, kdyby se nekdy postavil na jeji stranu proti svy partnerce..:)) je to tom prostoru, kterej si vymezis, ale tim ho imho automaticky priznavas i ostatnim, nebo jak moc se do toho mladejm chces srat..:)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CORNELA: opět, jestli máš představu, že si
    průměrnej chlap užívá návštěvu tchýně, mam pro tebe špatný zprávy... halt když seš ve vztahu, musíš s tím pozitivním přijmout i negativní. Spoiler alert: není to rozhodně jediná aktivita, kterou děláme jenom pro vás, bez který bysme se bejt single, obešli.
    A ne, máme rovnoprávnost už nějakou tu chvilku, tohlencto vyzobávání si, co se mi z ní hodí, a zbytek necháme na tradici, je taky slušný chucpe. Za svou rodinu si je každej z partnerů odpovědnej primárně sám, druhej může maximálně naznačovat a jemně radit. Bo druhý řešení je poslat tchýni do pyče, tchánovi vrazit pár facek, a ženě vysvětlit, že už se s nima rozhodně nikdy nepotkáte, a to nijak moc rodinnou pohodu nezvýší.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    OMNIHASH: Asi ti úplně nerozumím - jaký je potěšení jezdit někam, kde do tebe takhle vandrujou? A nějak fylogeneticky pocitově myslím se má spíš chlap zastat ženský, ne ženská chlapa
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CORNELA: taková je ale v podstatě každá, důvod je navštěvovat je stejnej, jako u těch nejeblejch - chceš potěšit ženu. Nebo si myslíš, že když se chlap nudí, tak si jde dobrovolně pokecat s náhodnou o generaci starší ženskou?
    Btw. my to nezastání se taky moc nedáváme, ale halt sme si museli zvyknout, bo je to evidentně rozšířená konstrukční vada.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    OMNIHASH: Nevidím důvod v sebemrskačství návštěv takový tchyne, jestli v tom chce bejt až do duchodu to dítě, tak je to jeho boj... Ale tohle nezastani se mám pocit ženský překvapivě nedávaj
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CORNELA: tak aspoň to bylo trauma z dětství, půlka tchýní, co sem zažil, takhle jela ještě těžce v dospělosti, a že by se proti tomu jejich dcerky nějak vehementně vymezovaly, sem úplně nezaregistroval. Buď hustily do nich, jak jsou marný ony, nebo já, počet příčetnejch tchýní, co nechaly svý dospělý děti žít si život, jak uznaj za vhodnej, by spočítal na jedný ruce i slovenskej dřevorubec v důchodu... naopak mi přišlo, že to zvládaly líp holky s úplně toxickejma matkama, co byly zvyklý se s nima hádat o čemkoliv už pár pětiletek, než ty s relativně normálníma, kterejm jeblo jednou za uherák, aby na to všichni zúčastněný nevěřícně koukali po čas celý etudy.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SITH: přesně ;) navíc tady byla zmíněna lítost ze slov a urážek tchýně, ne z toho jak se zachoval partner.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    SITH: Tak s tchyni v kontaktu bejt nemusíš, ale že se tě nezastane nejbližší člověk jednoho celkem mrzí ne?
    SITH
    SITH --- ---
    Já tleskám tomu jak z toho celého příběhu to odnesl chlap, od lidí, kteří u toho nebyli a toho chlapa a jejich vztah neznají :-)

Tím chci říct, že rozhodnout se během vteřiny mezi vlastními rodiči a partnerkou není nikdy nic jednoduchého, takový freeze je něco na co se moc připravit nedá a třeba pro komunikačně nezdatného člověka docela šílená situace. Lidi zmrznou u jednoduších věcí.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    OMNIHASH: 1. já mám zcela jsoucnou tchyni
    2. je to red flag, zažila jsem tohohle chování v okolím dost a vždycky to takhle skončilo, výmluva na tyranii v dětství a po třiceti letech není chlap schopnej se svojí ženy zastat, nejen před matkou. Nepopírám, ze spousta lidí traumatu z dětství má, ale jestli s tím někdo do tohohle věku furt nic nedělá, tak je to taky dost blbě
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CORNELA: tak hlavně, aby si to každá ženská pamatovala, až bude její maminka hustit něco do přítele na nedělním obědu. Tyhlencty hraběcí rady od lidí, který v tom nežili... jenom na nyxu jsou tak tři auditka, kde se dospělý lidi ve středním věku vypovídávaj že svejch traumat z rodičů, nehledě na pohlaví.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CORNELA: ja taky. ze se ma muz zeny zastat, kdyz se do ni nekdo pousti. ze to je samozrejmost. a ne treba v horsim pripade jeste delat z zeny psycho, ze ji vadi, ze se ji nezastal. opakovane.
    MAGENTA
    MAGENTA --- ---
    CELLINDRA: Tak to je fakt síla... to jsi dobrá, žes to ustála nějak ve slušnosti...! "tchyne" by si mela sypat popel na hlavu

A když tohle čtu, tak jsem nakonec i ráda, že má partner syna už z předchozího vztahu a na mě nikdo netlačí... A hodně si vážím toho, že rodinné návštěvy probíhají vždy v pohodě.
    Moji rodiče mají vnoučata od bráchy.
    Jediný co, tak máma párkrát projevila obavy, že zůstanu na starý kolena sama... Ale tak mohou se stát i horší věci, žejo :) A kdoví, třeba umřu brzy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam