• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: Jake stastie? To je zasa formulacia :D
    No co ine vam ostava, neviem najst ceske data, ale v usa je 40+ bezdetnych 16-18% zien (odcitaj si zadane, nemocne, atd.), tzn., ze ked slovek nechce byt sam do konca zivota, tak logicky z tejto poziadavky zlavi.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    SITH: Tak asi i spousta žen, co děti chtěj a mít nemůžou, bude ráda za to se starat o chlapovo děti, viz NEI treba. Aleš když někdo děti nechce, tak je asi nesmysl si pořizovat protějšek, co je má a nebo chce, easy
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CORNELA: No tam sú 2 možnosti, buď ho vidíš raz mesačne za úplňku, pretože inak je s deťmi a ty tam nepatríš, alebo si chůva… a to pre ženy, ktoré nemaju materinský cit vôbec nefunguje.
    To v konkurencii bezdetných vekovo primeraných chlapov (ktorí existujú) nemá šancu obstáť.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    MART1NKA: No akorát že nemalá část bezdetnych chce život bez dětí, tak trochu postrádám smysl se starat o cizí... A pro dost žen je taky chlap s detma z tohohle důvodu no go, protože maj pocit, že z toho udelaj záložní rodinu a z ženský chuvu
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    MART1NKA: Každý cizí dítě je z podstaty věci kukacka a dost lidí nechce cpát zdroje do cizího ;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CORNELA: Ale teda, za posledne 2 roky sa mi rozviedli 2 kolegovia s detmi na 1 stupni zakladky a obaja hladaju skor bezdetne zeny. Moc im vyhovuje, ze sa im ta chudera moze prisposobovat kedykolvek nemaju deti… u jedneho vidim, ze s tou novou (o 10 rokov mladsou) este dalsiu rodinu zalozi, je to ten typ. Druhy ani nahodou dalsie deti nechce, zaroven nechce patchwork family s nejakou co uz deti ma, takze je roky sam, pretoze pre bezdetne to neni ziadny catch.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CORNELA: Pritom sam kukacky mas a nevadi ti ich obtyzden strcit na staranie bezdetnej zenskej, ktora deti nechce…

Ja teda velke deti (chodi to samo zo skoly & netreba to hlidat) nepovazujem za kukacky.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    MART1NKA: Protože se nechceš starat o kukacky? :D
    NEI
    NEI --- ---
    CUKI: Ze zdravotních důvodů bych neměla mít vlastní děti a až budu hledat partnera, budu muset hledat buď s dětmi nebo někoho kdo by se mnou chtěl být pěstoun, nebo adoptivní rodič.

Jinak děti fakt upřímně miluju, takže mám před sebou ještě utrpení se smiřováním se s krutostí vlastního osudu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CUKI: Este, teraz budem hovorit z vlastnej skusenosti - chlap s detmi ktore treba hlidat a bezdetna zenska je velmi narocna kombinacia, i ked deti nechce. To nie je len o tom aby ona teba nenutila mat dalsie decka, toho by som sa nebala, pokial nepojdes po dvadsiatkach, co ak tvoj vek odpoveda zbytku nyxu, tak predpokladam, ze ne. Je to ale i o tom, co jej mozes ponuknut ty. A na niekoho, kto nam porad rusi plany ked si decko usmrkne alebo nieco urobi v skole, alebo je treba na besidku my nie sme moc zvedave. To uz zenska co to ma doma taky, bude trochu viac chapava. Musela by to byt velka laska, aby clovek bol ok s tym, jak malo casu na neho clovek s detmi ma. Idealne by mali mat partneri situaciu stejnu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CUKI: Tak neviem jak ich mas velke, ale rozvedenych zien okolo 40, co maju doma i uz samostatnych pubertakov a dalsie nechcu je spusta. Proc bezdetnu?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LUSINDA: Akurat typ dietata sa neda dopredu objednat. A pre niekoho kto deti nechce je kazde dieta extremne narocne.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    CUKI: ono hodně záleží jaký typ dítěte se ti narodí. Mě třeba přijde škoda, když si lidi rozumí a pak se rozvedou kvůli tomu, že péče o malý dítě je prostě náročná a nemají na nic jiného čas a sílu....... protože to za nějakou chvíli pomine a to dítě je už +- samostatnější.
    EKG
    EKG --- ---
    ANABEL_LEE: Dron odpalit anebo dron usetrit, to uz jsou hned dva drony rozdil.
    CUKI
    CUKI --- ---
    LUSINDA: To je taky článek, když se ptají pětadvacetileté holky. Já nikdy nebyl na rodinný život. A dával jsem to myslím jasně najevo. Svůj poslední vztah jsem si začal s ženou která vyloženě tvrdila, že děti nikdy nechce. To byla moje podmínka si s ní vůbec něco začít. Jenže po třicítce se to pomalu měnilo a já už neměl kam uhnout. Chtěl jsem být s ní a tak jsme nakonec hledali cestu jak mít spolu dítě a přes to být šťastní. Jenže po dítěti se vše změnilo. Vlastně nic z toho co jsme měli společného nezůstalo. Dneska jsme ve fázi rozvodu, protože už se z nás stali jen spolubydlící, kteří mají společného potomka.

Kde že jsou ty zástupy žen co nechtějí děti? A kde budou až jim bude 35 nebo dokonce 40?

Podle mě tohle je minoritní problém. Své děti mám rád a nedám na ně dopustit. Ale myslím že hodně mužů má tohle stejně a skončí naprosto ve stejné situaci jako já. Protože když tu ženu milují, tak pro ni udělají všechno.
    A pak je to teprve mazec, protože i když budu hledat vyloženě bezdětnou, tak ta žena o ty moje děti taky nebude mít zájem. A já se jich zase nikdy nevzdám. Takže jdu sbírat šafrán, ten je míň vzácnej než takováto žena. :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    RUSHACK: jen at celi, nenarozeny rusak, dobry rusak
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zensky ktery vydelavaj vic jsou uplne v pohode. Konecne ta emancipace prinasi nejaky vyhody.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: a pritom by stacilo jenom randit s chlapama ktery vydelavaj normalne :) ma to pro tebe nejakou vyhodu, hledat si partnery ktery na tom jsou hur nez ty? Je to mechanismus u zen spis neobvyklej, zajimalo by me, co si od toho slibujes. Teorii bych na to teda mel, ale tvoje odpoved by me zajimala vic.

Muzi maji normalne evoluci zazitej instinkt ochranovat zenu a rodinu, a pokud si umyslne vybiras partnery kterym zprostredkujes pocit, ze to u tebe neni potreba, neni asi zase tak velky prekvapeni ze na nejakou rodinu nebo trvalej vztah s tebou nemaj chut. Pritom to tak nemusi bejt, znam spoustu pripadu kde to funguje dobre - nakonec i moje ex coby preplacena gymnazialni ucitelka by byvala vydelavala jednu dobu vic nez ja a vic nez dekadu to nasim vztahum nijak nevadilo - kdyby teda byvala pracovala na plnej uvazek, coz pochopitelne ale zadnej gymnazialni ucitel neudela. Anyway, ono je to imho spis o signalech ktery vysilas, a o tom co by nejakej partner zalozenim rodiny s nekym jako jsi ty ziskal
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    MART1NKA:
    "Putin však opakovaně varuje, že země by mohla čelit „úplnému vymření“, pokud se nízká porodnost nezmění."
    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ruske-zeny-materstvi-smernice-natlak-zakon-porodnost.A260404_131441_zahranicni_meli?

Největší zásluhu má na tom sám on, když úplně zbytečně jen z rozmaru svý psychopatie posílá na frontu umřít zmanipulovaný mladý lidi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam