LUSINDA: Tohle já naprosto chápu. Když byla po porodu, tak byla si sice vyřerpaná, ale viděl jsem ji naprosto šťastnou a to mě strašně nabíjelo a nepotřeboval jsem ani sex. Bylo to mnohem silnější. Jenže když několik let je stále nasraná a řeší kokotiny místo abychom si spolu užili trochu času . A fakt nejde jen o sex, prostě celkově. Dřív jsem spolu hráli deskovky, dívali se na filmy v objetí, chodili jsme do lesa, do muzeí, společně jsme objevovali historií míst kde jsme byli. Ale tohle všechno naprosto vymizelo. Jo nemůže toho být tolik jako dřív, ale ono není nic. My jsme poslední ty roky žili pouze vedle sebe, nikoli spolu. Oni to jsou spojité nádoby a pokud prostě nemám saturované své potřeby, podle mě to ani není jednoduché se mnou být a u ní je to stejné. Jenže její potřeby se během naprosto změnili. A teď už jsme nebyli ani trochu kompatibilní.
A ten kdo se omezil pracovně jsem byl já. Protože nemůžu stavět a současně se starat o děti, tak to nefunguje. Já chci taky zpátky dělat svojí práci která mě baví.