• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: nn, to se nesmi rikat. maj dovoleny ti rict jen jestli darce byl muz nebo zena
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    LUSINDA: záleží jak na které klinice asi? Jinak co se týká spermatu, já jsem myslela, že je to zdarma a platí se jen malá kompenzace za čas.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    POZITRON: a rady píše pozitron, že 20k je za sperma.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VERSONNENHEIT: darování žen je placené víc. Proto mi to bylo divný. Četla jsem že okolo 40k
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    LUSINDA: Však ona nepíše o mužích, ale o ženách, kde je to placené částkou cca 20 tis...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Takze kdyz pujdu darovat sperma..Tak nevyplnuju treba jestli moji rodice umreli na infarkt nebo rakovinu ci maj cukrovku atp? Bych cekal ze kdyz si zenska vybira z darcu spermatu, tak o nich bude mit dost informaci. Vyska, barva oci, vlasu, dosazeny vzdelani..mozna i jakej obor..etc?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LUSINDA: muze treba tajne..
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    CORNELA: jak do sebe chlap jako dárce prát hormony. Ty se dávají jen u dárkyň.
    EKG
    EKG --- ---
    VERSONNENHEIT: Bez motoru to nejede, i kdyz to roztlacujou teticky a babicky az do tretiho kolene. Predstav si tu krasu, kdyby stacilo neco pridavat do pitny vody a za padesat let by to tam proste vymrelo. Bez valek, bez hladomoru, proste jen tak.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    EKG: To ale není jen "hodinama" a hormonama, dost často tam hrajou vliv psychologický faktory.
    EKG
    EKG --- ---
    VERSONNENHEIT: Presne o tech, z kterych se lidi zblazni a chteji se mnozit.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    EKG: O jakých hodinách píšeš?
    EKG
    EKG --- ---
    BTW daji se ty hodiny vypnout? Ty hormony samy o sobe jsou asi potreba, aby telo fungovalo, ale ten rachot by mel snad jit nejak utlumit, ne?
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    CUKI: Autocorrect (zdravím Trissie), darcich samozřejmě
    CUKI
    CUKI --- ---
    CORNELA: Dračí sperma? :-D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    CUKI: Tenhle marketing plati u spousty veci. Kdyz je na jedny strane nekdo zoufalej, najde se na druhy strane jinej, kterej za tucnej poplatek naslibuje hory doly a vysledkem se prilis netrapi.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    CUKI: Etika je přece to, že někdo chce dítě a má na něj nárok a tak otočíme svět naruby. Faktem je, že medicínsky ivf čistý není, že z toho nádory jsou, což se stačí zeptat v lékařských kruzích na onkologii a patologii, že darovat buňky chodí socky, protože je to u spermií easy a u vajíček aspoň za slušný prachy (pro socky), z hlediska zdraví akorát dárce nesmí bejt tlustej, mít zjevnou genetickou vadu a mít maturitu (aspoň to bylo dřív), nikdo jsoucnej do sebe nebude píchat hormony kvůli blbym 20k. Nedávnej dokument o dračích spermatu tady proběhl?
    CUKI
    CUKI --- ---
    CORNELA: ? Já píšu je je o recept na všechno? Kde prosím tě?
    Stejně tak nikde netvrdím, že mi matka samomatka s dítětem neznámé spermie automaticky musela být špatná a dítě by se nemělo mít dobře. Al prostě jsou tam zbytečné rizika navíc a vadí mi že je to hnané primárně tím že si někdo namastí kapsu a ne žádnou etikou. Doufám že to v tom co píšu nikdo nečte, protože se nestačím divit jak moc dochází k nepochopení.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    WAMP_ELF: To je hodně individuální, ale naprosto chápu pointu tvého příspěvku.

Mám kamarádku, kterou její manžel donutil k dítěti, i když nechtěla. Už jsou teda rozvedení a dost ji to psychicky zničilo. A jediná láska, která jí zbyla, je ta mateřská, protože když už tu dceru má, tak se prostě stará.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    HUGH_BOYLAN: myslíš do té doby než někomu třeba nezačnou tikat hodiny intenzitou salvy z hlavních zbraní bitevní lodi Jamato?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam