BLOWUP: Krom toho, že ta tvoje analogie s umělou pannou na gauči je hrozně hloupá, jelikož vztah se zvířetem funguje velmi recipročně, tak evidentně hodnotíš něco, o čem nemáš dostatek informací na to, abys to mohl hodnotit.
Nicméně díky za názor, vlastně jsem to sem dala trochu jako takový trigger a čekala jsem, kdo se přesně tímto způsobem chytí a bude přesně takto předvídatelně reagovat, aniž by se třeba zeptal, proč tu Kočku v tom kočárku mám.
takže :
- Mám chronický zánět šlach z přetížení a z nošení těžkých věcí na obou rukou, léčím se s tím od února a aktuálně se mi to zlepšilo a nechci si to zase posrat tím, že budu nosit v ruce 4,5 kg.
- Kočka se léčí 2 roky s onkologickým onemocněním a jezdím s ní často na veterinu / nemám auto / nemůžu nosit přepravku v ruce a batoh také není vhodný.
- Takže opravdu se nevyžívám v tom, že jen tak vozím Kočku v kočárku po Praze, ale mám to výhradně kvůli tomu, abych s ní dojela kam potřebuju.
Pokud chceš, můžeš nám poslat nějaký chechtáky ze Švýcarska, jestli teda máš rád kočky, budu zřejmě potřebovat dalších cca 100 tisíc na chemoterapii a imunoterapii
Devět životů pro Kočku | Doniohttps://donio.cz/devet-zivotu-pro-kocku