LUCIEN: diky! pracuju ve filmovym prumyslu a v lete jsme na jeden projekt potrebovali vyrobit appky ala Instagram/Facebook ale s vlastnim "brandingem" kvuli IP (tzn misto Instagramu jsme meli Picturegram atp) a vlastnim contentem (reziser to chtel delat takto a ne blue/grey screen, coz je standartni postup). Hledal jsem co s tim, az jsem se pres Reddit dostal k Lovable - fungovalo to skvele, ty appky byly hotovy v radech minut, slozitejsi v radech desitek minut kde jsme resili, aby to jakoze psalo zpravy, herci na to mohli reagovat atd. Je to nastroj na vibecoding, ktery bezi ve webbrowseru, ze ktereho to muzes rovnou deploynout na internety (pripadne tam rovnou dat svoji domenu/subdomenu), maji primo integraci do Supabase (Postgre databaze kde je pod jednou strechou auth, db, storage, edge funkce, cron) takze nemusis nikam posilat manual SQL prikazy, napojeni two-way na GitHub (takze si to muzes z druhy strany nechat kontrolovat treba Claudem), integraci na platebni branu Stripe (platby mas hotovy v ramci minut), ma to svoje AI (pouzivaji Gemini) na analyzu/OCR obrazku. Jses schopny tam nasekat demo appku behem chvilky, postupem casu ti to uz nestaci takze to muzes deploynout treba na Vercel/Cloudflare/Render a pripadne to rozsirovat dal - ja to stale jedu pres Lovable protoze mi vyhovuje prima integrace na Supabase.
Podobne sluzby jsou treba Replit nebo Bolt44, ale co jsem si zjistoval, tak Lovable je v tomdle leader.