ECLECTICA: V porovnání s prim. Vojáčkovou z Bulovky a aktuálně prim. Boháčem taktéž z Bulovky je Vlasákovo pracoviště sice navoněnější, má 3D scan, nutriční terapeutku(stale za vlastní úhradu?), vlastní kosmetické přípravky (předražené a k ničemu) a rozvláčnou diagnostiku, ale jádro pudla leží jinde. Oproti tomu na Bulovce mi udělali scintigrafii, naplánovali měsíc lymfodrenáží na základě kterých se hodnotil jejich léčebný efekt, kompresní pomůcky vyřeší na míru a s platbou z veřejného zdravotního pojištění a přístrojovou Lymfodrenáž mi přes revizního lékaře zařídili domu. Alternativní metody aka lyposukce, či lymfatikovenozni anastomozy jsme také probrali, s ohledem na cost benefit ratio jsme je prozatím nechaly ležet u ledu, ale vše co jsem chtěla vědět, mi bylo vždy zodpovězeno. Vlasák ma mezi kolegy (dle mého oprávněně) pověst především obchodníka s lidskou bezmocí v těchto chorobách. Umí lidi dotlačit kam chce, umí z toho vytahat hezky peníze, lidi neodchází zas až tak nespokojeni, tedy se mu i vrací, ale za me je to celé špatně a jsem rada, ze uz jsem od něj pryč.