SAGUS: Aha, takže jen abych to pochopila tady tu tvou jízdu, tak je to celé o tom, že jsi protřelý ezoterik a přišels nám vysvětlit, jak je všechno ostatní jen marketing. Dobrá, byls vyslyšen.
Věřím, že na Nyxu i jinde najdeš spousty diskuzí, kde si o magii, ezoterice atd můžeš jít popovídat a ocení to tam. Tady ale tvůj přínos prostě neoceňuju, sorry :). A není mi jasné, co tu s takovýmhle postojem teda vlastně děláš..
Pokud máš něco k tématu, sem s tím, ráda si rozšířím obzory. Pokud máš něco konkrétního, co tě nějak posunulo, ráda si rozšířím obzory. Pokud chceš provádět obecnou obhajobu ezoteriky, prosím jinam. Děkuji :)
Každopádně možná se mi nepovedlo správně předat, o čem tenhle klub má být. Já sama jsem člověk co miluje a potřebuje strukturu, ale zároveň je pro mě těžké ji dodržovat. A tak nějak tak pořád hledám nějaké zkratky, vychytávky, jak se posouvat dopředu. Samotný mi na sobě vadí, že jsem spíš reaktivní, než že bych život nějak proaktivně někam směřovala. A taky nevim moc jak na to. Všimla jsem si, že tohle má dost lidí jinak - zejména ti, co jsou úspěšnější v oblastech, kde u sebe cítím rezervy. Takže jsem to tu založila s tím, že se třeba někdo z těch, co jim něco konkrétního dobře funguje, podělí.
Pro mě je seberozvoj kontinuální věc, kterou dělám celý život. Jakkoliv to slovo může znít debilně, lepší nemam. Akorát že v oblastech, které jsem rozvíjela předtím, jsem tak nějak tušila kudy se ubírat. Teď moc nevím, tak jsem si řekla, že se tu nechám inspirovat :)