ACIDQA: mam roznosenych asi 7 paru a dalsich 10 ceka ve skrini az se mi stare rozpadnou, kdyby mi zas zuzily strih, tak abych mela dost casu sehnat nahradni model (vychodim cca 1,5 paru rocne).
nevim, kolik je normalni pocet bot, ale urcite min, nez jich mam ja :D
DIVA: ja mam jedny krasny kozeny drahy lodicky po mamince a porad si rikam, ze az bude nekdy pohreb v lete a ne v zime, ze se me budou hodit, ale... pokazde premyslim, jestli neni cas se zeptat nekoho s 38-39 nohou, zda nechce krasny drahy nenoseny lodicky...
ACIDQA: jaky mas batohy? nejaky turisticky?
ja si koupila super batoh na notas v decathlonu, pouzila ho asi 4x (na notas do prace, posilku, krabicky na obed a nakup z mesta) a ted jak delam z domu a nemusim travit denne 3h v mhd, tak taky premyslim... jenze zas su v pasti, ze vyhodim batoh, kterej mi trvalo sehnat aby vyhovoval a az mi seberou 90% HO tak ho zas budu kupovat? kde je hranice mezi syslenim a zbytecnym plytvanim zdroji (penezi?) na vyhazovani neceho, co aktualne vyuziti nema ale zaroven to neni ani "tohle by se mohlo hodit", to patri podle me jeste do uplne jine kategorie... (jakoze napr. batoh, co sem nosila pred 20 lety, mam misto nej 4lepsi ale schovavam ho "co kdyby se to mohlo jeste hodit" - takovy nemam, zatimco batoh na notas nepotrebuju ted, ale HO se kazdy rok musi obnovovat nova zadost a muzou mi ji za rok neschvalit...
tohle je to spis popis toho, jak to vnimam ja. kde je hranice mezi plytvanim a syslenim? evidentne ji kazdy ale budeme mit jinde.
ACKO: to donesl muz ty marmelady, dostal je misto penez na nejake charitativni akci co zajistoval technicky od sponzoru, jeste nejaky masazni gely a vino, to chci pak jeste dorozdat, vina sme se zbavili na narozeninach uz dnes :D