tak ja stale resim nedostatek mista, takze pokud uz neco vyradit, tak chci, aby to bylo rychle pryc. Nechci nic fotit, urcovat cenu, psat popisky a nasledne se jeste dohadovat, ze vec je draha, ze postovne je drahe, ze bota ma o 3mm vic a podobne. Nehlede na fakt, ze bych vystavene veci jeste musela mit nekde ulozene, navic to baleni a noseni na poslani
Mozna jsem se pripravila o mnoho penez, ale ten muj klid a pohoda mi je asi drazsi.
Ono noseni veci na druhy konec mesta do sberneho dvora, kdy uz to chce planovat, kdy ja mam cas a jestli zrovna maji otevreno neni uplno to prave orechove a uz dlouho tahle cesta nedopadla.
Velmi bych ocenila akci od mesta, kdyby pred barak postavili konterner a lidi by nepotrebne veci mohli odlozit a ten by se po par dnech odvezl. Ano vyhazet veci ze sklepa bych taky potrebovala, ale jak jsem bez auta a resit jeste uklid a planovani auta na odvoz... no zatim to vydrzi
Dnes mam v planu seskupit nahradni koreni na jedno misto, to je takove to koreni, ktere mam doma do zasoby, ze kdyz mi dojde v kuchyni, abych mohla doplnit.
Jo, domaci zasoby potravin je taky tema. Vim, ze nekolik obchodu je v dosahu, radeji mam zasobu doma, tedy jde hlavne o veci, ktere mam rada a ty v dosahu nejsou at uz bio koreni, ryze mi taky vsechny nechutnaji, testoviny atd.