ja kdyz narazim na neco, co mi fakt hooooodne moc vyhovuje, tak je nekdy i 2x malo :D
ale to jsou specificke veci.
ECLECTICA: to chce prave si nejak ujasnit, v cem kolik ceho pouzivas a nechat si +1/+2 rezervu, coz muzes dobre zjistit i tim odebiranim... napr. u lozniho pradla se podivat, kolik mas doma sad, ktery nejradsi tocis a ktery sou dlouho nevyuzity, nejakou sadu odebrat treba na 2-3 mesice a podivat se, jestli ti nejak zasadne chybi, dat do toho sklepa, satny, pudu, garaze a dat si treba termin, ze kdyz to do pul roku nebudes potrebovat vytahnout, tak pryc s tim. teda taky podle sezonnosti... a aplikovat to postupne na vsechny aspekty domacnosti.
nektery rady... jako nepouzili jste to cely rok? pryc s tim, jako fakt nevyhodim sneznice za 3k proto, ze loni jsem na nich nebyla, kdyz pujcovne fakt levnejsi neni, je to opruz s jezdenim do brna pro pujcku a vratku, kdyz navic do brna normalne jezdit nemusim a navic mi pujci horsi typ sneznic, nez vlastnim... takze tyhle poucky zasadne ignoruju, ale da se tim nejakym zpusobem inspirovat.
treba nuzky mam troje, v pokoji, v kuchyni a v koupelne, protoze na vsech mistech je pouzivam casto a prijde mi lepsi mit v kazde mistnosti nuzky, nez na jednom miste a porad pro ne "daleko" chodit a pak je "porad hledat" nekde zapomenute, takhle vim, ze ty v kuchyni jsou max na miste, na lince u stroje, ty z koupelny sou v koupelne a ty z pokoje vzdy na psi klecy a nebeham po celem byte, kde jsem je naposledy nechala. Tady mi vubec nefunguje poucka aby stejne bylo na stejnem miste u sebe, protoze to chci mit po ruce snadno a rychle.
ILLUZE: tak to mas o starost min, debordelizujes jiste o fous mene, nez my ostatni:)
Dneska letela stara hnusna ksiltovka, zapomenuty brambory, asi 4 roky proslej ledovej caj, co muz kazdej rok slibuje ze vypije, az na to nehodlam cekat, a muz vyvezl autem tasku skla a elektro odpad (stare ramky, cpu, kabely, baterie a klasicke radio) do sberneho boxu, mel cestu kolem. U nas na elektro neni... (teda doufam, ze to nebude v aute vozit dalsi mesic... :D)
rozhodla sem se, ze nebudu vracet vubec zadne sklenice od marmelad, co dostanu, mam akorat pozadavek od rodinne pritelkyne na vratku sklenicek od jogurtu, cimz je proste ani nebudu skladovat. kdyz si uvedomim, kolik skla ke me prichazi i kdyz nechci, tak myslim, ze i marmeladotvurcum ho prichazi porad pozehnane.