• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKADebordelizace domácnosti
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    GRANTORINO: a co jsi tedy použila?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERVIN: v centru Prahy asi v pohodě :) tady se nikdo zlobit nebude si myslim...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GRANTORINO: Jen bacha, na chatě mi to pobilo všechny mraveniště v okruhu 20m. Funguje to fakt spolehlivě...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KRISKA: hele jsou totálně pryč! :D ani tomu nemůžu uvěřit... vždycky jsem zkoušela všelijaký ty kravinky jako chilli a blabla .. a teď tohle uplně cajk! vyřešeno!
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    GRANTORINO: sem takhle jednou byla pres booking na ubytku... krasny cisty, fakt parada a pres noc sem nechala drobky od chleba na lince a neumytou panev... z rohu za sporakem invaze mravencu a nad ranem uz mizeli, nebylo po nich skoro ani vidu jak zmizelo jidlo z linky... sem pak psala majitelum, jestli o nich vi:D mam doma obcas par mravencu... jako treba 10, kdyz mi zapadne granule nekde, ale toto sem nikdy nevidela:D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NINE_OF_NINE: tak už jsou nainstalovaný... Přesně tyto biolit.

Nejdřív jsem se fakt lekla, z 15 mravenců se najednou vyrojilo asi tak 50 demravenců a do domečků běhali jako zběsilý, jak v kuchyni, tak v koupelně.
    No a teď po několika hodinách zase zmizeli a někde už asi chcipaj v zákopu..a už zbylo pár pěšáků.
    Tohle vypadá fakt nadějně. Ale v koupelně teda lepší, kuchyň asi ještě potrvá chvilku. Mazec.

Dík všem za rady :)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: To sem si kupovat od značka ETA, aby byly náhradní díly.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    RUTHER: pokud te neboli zada z toho vohybani
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    KRISKA: Mám rozbitou myčku. Košíčky se pomačkaly. Opravář přijel před 14 dny, říkal, že je objedná. Další jeho návštěva je za 14 dnů. Snad s košíčky. Ve vaně se myje nádobí hromadně nejlépe.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    umyla sem nadobi... vsechno. trvalo to jen asi dva mesice :D ted ho nekdo musi jeste utrit... :D
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Nam zabrali domecky:
    dm online shop | Vaše oblíbená online drogerie
    https://www.dm.cz/p/d/2129137/biolit-insekticidni-nastraha-k-hubeni-mravencu
    dm online shop | Vaše oblíbená online drogerie
    https://www.dm.cz/p/d/2074572/raid-nastraha-k-hubeni-mravencu
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TRISSIE: to sou svině :D.. u nás nemají co nosit
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mravenci jsou strašný svině! manžel vyčistil dlažbu a nově vysypal spáry pískem... takže jim rozbil chodbičky a oni teď ten písek vytahujou a roznášej všude po terase. takže se nanosí i dovnitř a všude, úplně všude to křupe!!!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERVIN: nezobrazuje se...
    není nějaká past na mravence? vrhají se na jablko nebo třeba na hrnek od kafe...
    koukám, že jsou, máte s tím zkušenost :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GRANTORINO: Tohle naprosto spolehlivě zlikvidovalo mravence u mě na chatě.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOPRETKA: zatím to u nás vypadá Jak ve skladištích nábytku, tak uvidím potom :) dík
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    GRANTORINO: tak ono jestli je to jedno hnízdo, tak to stačí nasypat na jednu mimo dosah (mam kočky) a pak uvidíš jestli bylo jedno hnízdo a nebo ještě někde nějaké je.. a fakt stačí málo..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOPRETKA: cestička bude problém, běhají po umyvadle, i po lince všude možně, takže cestičky by byly všude možně, to neudržím :)) a pak by to mohla olízat mojde malá dcera...ta to nepochopí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam