ELIZHANNAH: moc hezky shrnuti, jo ta hrana mezi nakupuj /nemej je tezka, pro kazdeho jinde a tlaky spolevnosti jsou k extremum na obou stranach.
ale cil vlastne neni si vycitat ze neceho mam moc, pokud to nejsu schopna pustit, ale spis snazit se nemit doma vylozene zbytecnosti, bordel, proste nejak drzet domacnost k ziti, ne prazdnou, a pripadne zkusit pracovat na vecech ktery si uvedonuju ze takto ne, ale zatim to nejde.
ILLUZE: presne jak pises, nejde o veci ale o vnitrni nejistoty, prazdnotu, pocit ze neco chybi... nekdy je to ale tezka prace kteoru clovek sam nerozklicuje
ACIDQA: a co ti, kterym bys to davala? oceni vubec tvoji snahu?
ja darky balim napul + tasticky na debilne balitelny veci, ale ja se snazim to primarne recyklovat do mrte a k tomu mam ten reuse papir, vzdycky se u me kus najde:D
QUANTI: tak s detma je to uplne jiny my sme jen 2 a navic su furt pryc:D
QUANTI: ale i tu miru ma kazdej jinou, a nekdy se musi vyresit pozadi psychicky, ktery na to muze mit vliv... treba kdyz se clovek smiri s rozchodem a casem uzna ze to nebylo idealni nebo si nekdo i s druhym manzelem.schovava hromadu darku z prvniho vztahu protoze doted lituje ze to nevyslo a neni schopnej tu minulost pustit....
a vyhodit neci vec je samozrejme nesmysl, jako vyhodim muzi 3 roky za skrini zapadenwj roztrhnutej sandal plnej bobku a pavucin, ale na triko co uz 3 roky nenosi pac pribrql ale je vyprane ve skrini na to bych nesahla max se pri probirce zeptam,zda muze pryc... a pocitam i s tim ze ne