ISHRI: ...věděli? do jaké míry si zvířata (nemluvím o psech a delfínech a slonech) uvědomují sami sebe? dejme tomu ptáci? plánují? střádají poznatky pro další činost? jak je můžeš srovnávat s lidským vědomím?
ISHRI: to se mi nehce věřit že na ultr-hlasitou hudbu s BPM někde přes 150 chodí ptáčkové poslouchat. shodou okolností jsem se seznámil s jedním postarším ornitologem a při společných potulkách po lese a pozorování ptáků, jsem se zjistil, že mají rádi klid na své "tokání" a rozhovory. že jsi viděla ptáka na nějaké techno akci, neznamená, že se chodí dívat, že se jim tuc.tuc.tuc.tuc líbí, popřípadě, že si prozpěvují do rytmu ,)
ANNA: to se mi nechce zdát.. mám na statku velké djembe (průměr cca 50cm, basové), chodím kvůli lidem bubnovat na kopec do lesa, relativně pravidelně. v okolí jsou mraky srnek a jiné zvířeny,ale za to roky se na mne dívat ještě nebyli. asi mám špatnou auru, nebo je nepřitahuji svým "stavem mysli" ...
ISHRI: kde jsou v ČR místa kde se zasvěcovali druidky? a jak to víš? existovali vůbec druidky? popřípadě - proč si to myslíš, když historie vypovídá o něčem jiném? jde o genderové vyrovnání? víš, že druidové procházeli 20 let zkušenostním učením pod vedením staršího? a že zasvěcený byl naložen do vany s ledem a musel vytvořit vlastní píseň moci, celou si ji zapomatovat a pak přednést, protože druidové neměli psané památky (schválně, moc slova).