SCHWEPZ: nesrovnávám.....zvířata neanalyzují jako my, ale mají mnohem vyvinutější jiné schopnosti, ví o Zemi mnohem a mnohem víc než my... takové želvy a sloni, žijí tak dlouho...znají místa, kde v určitý dny prší nebo vznikají vodní plochy...umí se vyznat v přírodě bez map a kompasů...atd atd...
...o té hudbě - nestalo semi to jednou, ale jak píši několikrát a potvrdilo mi to víc lidí...tak schválně skus to vypozorovat...jdi na nějakou open air axi a poslouchej nadránem ptáky...viděla jsem i světlušky pohupovat se do rytmu...
...myslím, že zvířata hooodně cejtí energie...a vůbec je nepotřebujou analyzovat, okamžitě vědí, jestli je pro ně dobrá nebo ne...někomu se líbí, tak pozoruje...někomu ne, tak uteče... ;oB
o těch druidkách jsem četla v zajímavé knížece...ale až poté, co jsem na onom místě několik let chodila dělat oheň a byla tam pod dohledem "místního duchovního hlídače"....a neptej se mě jak...prostě jsem ho cítila a občas zahlídla enegetickou šmouhu mezi stromy...
...pán, co psal tu knihu umí vnímat energie a bytosti míst....napsal několik publikací o silných místech u nás...např. Tajemná místa Brna a okolí...
jináč mrkni sem...je tam několik jeho dalších publikací
http://www.dobredarky.cz/mistopisne/42-Tajemna-mista-Brna-a-okoli