GARBAGE: a nebo zhluboka dychat .. ona ta krize je stejně většinou z toho, že se rozum, ego utrhne a nachvíli chce věřit, že dá všechno na vlastní pěst, resp. že všechno dá těma svýma výmyslama .. pak se k výmyslům připojej ty různý našeptávači a hovno je doma ... důležitý je se uklidnit, uzemnit .. jakože spojit se zemí .. případně se zemí a pak s nebem .. aby člověk zase prožil pravdu o tom, že dokud dýchá, nohama se opírá o zem a nad hlavou má nebe, není vlastně moc důvodů ke stížnostem.
jestli někdo nikam nechce chodit, ani to není žádný problém, prostě bude chvíli na místě :-) konc konců může si vzpomenout na alchiméda, kterýžto chtěl/požadoval jen jeden jediný titěrný pevný bod, a byl si jist, že pokud ho bde mít dokáže pohnout vším ve vesmíru :-)
psycholog ti bohužel nic víc nebo lepšího neporadí .. teda alespoň jsem o tom přesvědčenej
SNOWMAN47: buben ještě nemám, ale docela se těšim ... dejchám, uvolňuju tělo, snažim se narovnat, aby mohla qi/energie dobře proudit - takže asi taky ta přítomnost v těle, občas se očišťuju šalvějí bílou a nabíjím její mocí, dělám pomocí ní ochranný kruh ( takový provizorní rituál, vlastn to dost pomáhá, alespoň mě teda ) ... prostě klasický metody koncentrace a uvolnění
pro uvolnění a napojení, spojení, uzemění taky občas používám muder (magických gest), tensegritu neznám, ale nedávno mi někdo povídal, že to jsou vlastně taky magický gesta .. a vzhledem ke zkušenosti s mudrama jsem musel přitakat a přidat, že jestli maj gesto na zastavení toho mentálního toku, tak je to dost vychytávka :-)