• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    DRU
    DRU --- ---
    No prostě kámoš mi jednou daroval sošku nevím co je to zač,ale strašně se mi líbila a úplně mě přitahovala.Přišla jsem domů a položila jsem jí na takové staré zrcadlo.Po pár dnech se mi stalo pár věcí který mě fakt rozhodily tak jsem si potřebovala ulevit no a pak než abych něco nesmysluplně ničila probourala jsem vchod mezi dvěma místnostma v bytě(z jedné strany byla knihovna a z druhé strany byla vestavěná skříň).no každopádně od té doby se mi dějí fakt divný věci-třeba můj expřítel který u toho byl měl vždycky modré má najednou chvílema černý oči mě sem tam když se kouknu do zrcadla svítěj oči světlemodře a doma se mi objevují různý kusy oblečení který nejsou moje a taky vidím různé stíny atd. je toho fakt hodně takže nevím odkud mám začít a co je důležité. rozhodně musím říct,že jsem s tím nezačala naschvál a i když se mi od mala dějí opravdu zvláštní věci tak todle bylo chvílema i na mě trochu moc a hlavně to ze začátku strašně bolelo!!!jako kdyby to byla náká zkouška nebo co.
    NIKAO
    NIKAO --- ---
    DRU: taky se mi stalo něco podobnýho, když jsem se dostávala do stavu, ve kterým člověk udělá něco přesně a ví, otočí,rozmotá, přesune.. dobrý na tom je, že mi přišlo, že v tom stavu jsem necítila sebe, spíš,že to dělám všeobecně, jsem pak byla schopná někde pobíhat a dělat nerozumný věci, který v tu chvíli smysl měly- taková síla, že jsem se snad nechala jen vést..už se mi to dlouho samovolně nestalo..bych to teď ráda uplatnila ve svym životě:) ty to máš asi docela mazec podle toho co píšeš, bych zkusila nějak s tim začít pracovat, nebo zkus Diabasis
    IVETS
    IVETS --- ---
    DRU: spís vysvetli co si myslela tou vetou:"Jednoho dne jsem od kamaráda dostala sošku následně jsem probourala díru ve zdi,na zrcadlo položila skříňku a pár dalších věcí"
    DRU
    DRU --- ---
    No všechno to začalo když jsem se nastěhovala k babičce v tom bytě zemřel babiččin syn a také můj děda který byl pro mě nejdůležitější muž v mém životě!!!bydlela tam s námi také moje matka která dostala naší rodinu úplně na mizinu a když babička neměla už ani na nájem a málem z toho dostala infarkt.Strašně mě to rozčílilo tak strašně moc,že jsem se dostala do takového stavu že jsem jí byla schopná zabít no a pak to začalo.Třeba jsem vstoupila do místnosti a najednou jako by mě něco táhlo vzala jsem fotku a někam jsem jí položila a najednou jako by se svět zastavil,otočila jsem se a zas mě něco upoutalo tak jsem to vzala a zase jsem to položila na nějaké místo.Nevím proč ale vté chvíli to dávalo všechno jasný smysl no a pak jsem už jen ležela v posteli a dívala se do toho zrcadla a bylo to jako by jsem snad jezdila v čase nebo co.No je to dost zkrácená verze,protože se tam toho stalo tolik že nevím čím začít.
    REVAN
    REVAN --- ---
    DRU: to bys asi sama měla vědět nejlíp co jsi to prováděla za rituál se zrcadlem apod a jakou sošku jsi to vlastně dostala. Nebo chceš říct, že nevíš, co jsi to dělala za rituál? Jestli to něco spustilo, tak z pochopení spouštěcí události se dá odvodit, co to asi je, což je první krok k tomu s tím něco udělat. Tož pověz víc, nebo dostaneš nějakou obecnou radu ochranných formulí.
    DRU
    DRU --- ---
    Ahojda všichni kteří ví ,že náš svět není takový jaký se na první pohled zdá!!!Jednoho dne jsem od kamaráda dostala sošku následně jsem probourala díru ve zdi,na zrcadlo položila skříňku a pár dalších věcí a od té doby se mi dějí fakt zvláštní ale opravdu zvláštní věci které asi každý nepochopí!!!\\\\\\babička na mě v noci syčí,v zrcadle jsem se viděla bez vlasů s tečkou uprostřed čela a s velkýma zubama!!!což si myslím,že není zrovna moc normální v mém rodišti se celý týden -nebo tak nějak nevyskytoval ani jeden člověk a to nemluvím o tom,ze mi teď všichni něco vyčítají-dokonce se mě snad bojí!!!Ato ani nemluvím o tom bodnutí do hrudi a následném roztrhání a rozsekání.Celé povlečení mám od krve takže to fakt nebyl sen ale jsem živa!!!Pomůže mi někdo konečně objasnit co se mi to stalo PLS!!!
    NIKAO
    NIKAO --- ---
    LINKOS: tak k tématu to je, dělaj pravidelný bubnovací kruhy, děláš taky něco podobnýho? ráda poznám víc lidí, který u nás bubnujou v přírodě u ohně a jdou podobnou cestou, stejnak si každý prochází svoje, tyhle konkrétní cesty jsou pro mě lepší ve více lidech.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    NIKAO: tj, nevim, na tohodle člověka narážim poslední dobou celkem často a nějak si říkám, že to není to praví ořechový.
    NIKAO
    NIKAO --- ---
    MTO
    MTO --- ---
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=GOiXSncLa28 ...tak přemejšlim, jak tenhle počin pobrat. Dotklo se mě to snad? Jak to zapůsobilo na ostatní? Dostat chlapec prášek od pána v bilým plášti, tak by to bylo OK? A prdí hadi?
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    SCHWEPZ: no a kolik dalších takových tu je? Tahle to vzala celkem v globálu a hraje si s ohněm. Bohužel je tu spousty jiných co si berou peníze
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    PETRPAN
    PETRPAN --- ---
    odpustte mi to prosim.. ale nekdy je dobre i trochu odlehcit.. podobnym duchem mne dnes kamarad trapil asi pul hodiny, toto: http://www.youtube.com/watch?v=1gpycUgUp88 mi dal jako tresnicku na dort..
    YANINNA
    YANINNA --- ---
    Dekuji za rady :-) uz na to koukam.. diky moc..
    RAHANUR
    RAHANUR --- ---
    ANNA: ano tak nějak to má kamarádka v plánu :o) Zítra mám praxi z tčm, už se moc těším. Musím říct, že mě to hodně posunulo dál a najednou mi to vše zapadá dohromady jako mozaika.
    ANNA
    ANNA --- ---
    RAHANUR: na což se hodí ten rekvalifikační kurz:) a pak si zařídit živnosťák.
    RAHANUR
    RAHANUR --- ---
    YANINNA: http://www.masaze-kurzy.cz/rekvalifikacni.php známá si chce dělat tenhle, já dělám ted kurs tčm http://inspirita.cz/cz/kurzy_pro_terapeuty jsem z něj nadšená, ale co vím tak volný termín je až na září ..a musíš na to mít živnosták.
    ANNA
    ANNA --- ---
    YANINNA: můžeš si tu pro začátek udělat třeba rekvalifikační masérský kurz (sportovní a rekondiční masáže), na základech pak stavět dál (výhoda je, vezmeme-li to z pragmatické stránky, že tehle rekvalifikační kurz je akreditován MŠMT).
    ale přirozeně ani rekvalifikační kurz tě zas tak moc nenaučí, chce to praxi a imho sebevzdělávání, pokud je člověk zodpovědný a chce to dělat dobře.

    dále viz třeba tady: http://www.ftvs.cuni.cz/verejnost/czv2/fyzioterapeuticke-kurzy.htm (jo, google je mocný duch:)

    já bych na to asi šla od podlahy, vykašlala bych se na new age nabídky superduchovních kurzů a vsadila bych na poznatky zdejšího lékařství, imho nějaká znalost anatomie etc. etc. není nikdy na škodu (pak taky třeba líp poznáš, jestli nějací kurzovní guruové kecají blbiny, a budeš si schopná sama vybírat efektivněji:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam