(pokud by někdo neuměl anglicky)
nasledujíce přechody popsané v máyském kalendáři, probíhá každých 18 dní
globální meditace za jednotu/za univerzální vědomí
..
láskyplná meditace se smyslem dodat pozitivní sílu lidstvu a matce zemi
meditace je směrována na devátou hodinu ranní i na devátou hodinu večerní ve dnech 20. května a pak 7/6, 25/6, 13/7, 31/7, 18/8, 5/9, 23/9, 11/10, 28/10(což by měl být konec tohoto dualistického času a dualistického vědomí)
smyslem této meditace je vytvořit pozitivní pulz a inspirovat všechny na zemi k vytvoření udržitelného ráje zde na zemi (zdravou, čistou zem s mírem a respektem mezi lidmi všech ras a přijatelným životním standartem pro všechny)
pokud se chcete přidat, meditujte takto:
1) spojte se se Stromem života/světa pomocí myšlenky, že já jsem u stromu života, jsem sním ve spojení, podpořené prožitkem představy, jak stojíte na jednom z kořenů Stromu světa/života. vizualizujte, že na mnoha kořenech kolem vás stojí mnoho jiných/dalších lidí (živých bytostí). spojte se, chyťte se za ruce a dejte/nabídněte pozitivní sílu Stromu světa/života (a tím všemu v existenci) pomocí následujících myšlenek a prožitku ...
2) Jsme jedno, Jsme vědomí, Jsme láska, Jsme světlo, Jsme pozitivní silou, Jsme Mír, Jsme Odpuštění ...
Vizualizujte jak láska, světlo, síla, odpuštění, proudí Vaším srdcem ku Stromu světa a jak svět je již tím rájem za který se tímto modlíme.
Samozřejmě použijte ta slova, která Vám nejvíce sedí, a pokračujte tak dlouho, jak dokážete udržet pozornost (15-30 minut).
(poznámka autora - pokud se snažím vytvořit v sobě jednotu, většinou myslím jen "všechno je láska" nebo "všichni jsme jedno")
samozřejmě můžete použít i vlastní intuitivní postup, jakkoliv Vám to vyhovuje, záměr je snad patrný.