• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    NIKOPOL: já tomu dal plus protože inteligentní propagaci psychedelické zkušenosti v médiích (což imho politikovič dá) považuji za dobrý počin. a pokud to někoho nastartuje, tak jen dobře.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    hele .. a proč je ta ajahuaska takovej hit ?

diť cestovat a mít vize se dá i bez drog .. resp. každej to umí a je to jednodušší než schánět tu liánu, člověka, co to uvaří, šamana, případně se plahočit na nějakej seminář a ještě za to vysolit nějakou strašnou pálku

já měl ještě to štěstí, že jsem to zkoušel s nějakou šamansko křesťanskou synkretickou sektou, kde to bylo (v porovnání s těma víkendovejma seminářema za desítku a podobně) skoro za darmo .. ale ty ceny těch ostatních institucí, jednotlivců, co to provozujou, nechápu .. nebo spíš to chápu jako předražený, a jako takový i scestný
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    btw.. předevčírem jsem byl na předpremiéře nového dokumentu o Ayahuasce od Viliama Politkoviče ve spolupráci s Maitreiou.
    Hezká záležitost :-)
    Mělo by být na veřejnosti v prosinci (nebo na přelomu listopad/prosinec).
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    atrej a lodbrog .. proč si vlastně nejdete někam vyhonit navzájem a pak se nevrátíté, třeba to meziváma udělá nějakou harmonii a pak vaše příspěvky budou stát za něco
    ATREY
    ATREY --- ---
    Jinak vsem jemnocitnym dusim se omlouvam za hrube vyrazy. Prestavam kourit a Nikotin je fakt svinstvo.
    ATREY
    ATREY --- ---
    Tady to krasne rika Kraus: http://video.idnes.cz/?c=A111101_133501_domaci_kot&idVideo=V111101_141332_tv-spolecnost_zkl

Dalsi nejapny pocit, priroda je o rozmanitosti. Kdo to chce skatulkovat a komentovat je vul.
    ATREY
    ATREY --- ---
    LODBROG: Mam takovy nejapny pocit, ze ti zakon akce a reakce nic nerika. Toz asi, tak k tomu zametani.
    ATREY
    ATREY --- ---
    LODBROG: Nezacal jsem s onanii. Pouze jsem reagoval na tu tvou pusiku.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    KALIPH: jestli myslíte to video "šamani odcházejí", tak to jsem po sobě smáznul, páč jsem si vzpomNěl, že jsem to sem dával už měsíc zpět,
    [ SCHWEPZ @ ŠaManYsMuS ]
    ...nechtěl jsem se opakovat. Ale pro ty co neviděli, dávám tedy repete:

http://www.youtube.com/watch?v=RRLgvn6aFCg

A DALŠÍ VIDEA JSOU NA KANÁLU IGORA CHAUNA, DOPORUČUJI:

http://www.youtube.com/user/Gossscha1
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    NIKOPOL: Já je nemazal, předpokládám, že je po sobě smazal sám autor, totiž Schwepz.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    počkat počkat .. tady baly ještě včera příspěvky tři ! kam šly ?
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Pavlína Brzáková: ŠAMANŮV PLÁŠŤ JAKO MAPA VNITŘNÍCH VESMÍRŮ, 10.9. 2011 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IZP3KiUKI5s
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    CONTINUITY: Ono je to tak nějak celkově, ta tupost lidí.
    Městkých, hlavně. Hlídat si svou maličkou betonovou auru, klapky na očích a nevidět a neslyšet.
    Malý český člověk, a nic se ho netýká, do ničeho se nechce namočit. Celková lhostejnost a nevšímavost - nejen co s etýče přírody.
    Stále prakticky nepřijímáme (nikdo z nás) zodpovědnost za to jak to kolem nás vypadá - že je svět dílo nás všech. Jako jedinců i jako celé společnosti.

Bohužel to vypadá že musí svět (skoro?) padnout, aby se to vyčistilo.

(Nicméně se zas nebojme - bez lidí to půjde velice rychle. Příroda je silnější než si mnohdy myslíme.)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    bohužel, ještě se nenašel třeba rituál, kterej by přivedl lidi v CZ k uvědomění, v jakým stavu je tu voda, a že to je proboha akutní průser, a že je přinejmenším potřeba si to uvědomvat...mind control je silná a všichni se dál tváří jakoby nic, jakoby otrávený potoky byly úplně normální a ten mrtvolnej smrad kolem nich byl fajn a vůbec nikoho se netýkal...jako by si nikdo nekladl otázku "a co tady budou pít moje děti...?"
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    pro mně je podstatný, jakou proměnu a otevřenost vidím v lidech. pokud vidím v lidechm, že se otevírají novým pohledům,že mnoho z nich přemýšlí, hledá, uvědomuje si, pak mají rituály nějakej smysl.
    pokud by se nic takovýho nedělo, pak ho nemají.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    OGMIOS: a co jsou to ty spirituální záležitosti, a k čemu že jsou dobrý ? ;-D
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    děti děti děti...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    ATREY: Tak už přestaň onanovat a buď mluv k věci (tím nemyslím "poučuj ostatní") nebo mlč.

Sypat z rukávu vyčtená moudra a koány, a přitom si neumět zamést před vlastním prahem, to přesně kazí diskuzi.
    A (snad Ti ta pointa došla) přesně to tu předvádíš.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    dneska je 11. 11. 2011

den vhodný pro hopi ceremonii posvátného ohně za mír a za jednotu

pokud to umíte sami jděte do toho, pokud ne dehte se dohromady s někým, kdo to dělá (já jedu do chrustenic)

každopádně 11 je číslo velkého ducha ..
    a dneska má teda otevřený nějaký hodně veliký okno k naslouchání
    ZIVA
    ZIVA --- ---
    KALIPH: no a chces se bavit? then welcome my posta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam